Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu kez eğlencenin adı ‘’Tahta bacak şov’’ oldu. Binlerce ziyaretçi, tahta bacakların gösterisini ilgiyle izledi.

Dünyanın eğlencesini ziyaretçilerinin ayağına getiren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez ‘’Tahta bacak şov’’ ile unutulmaz bir gün yaşattı. 3-4 metre civarındaki boyları, renkli elbiseleri, farklı yürüyüş tarzları ile ilgi odağı olan animatörlerin ‘’tahta bacak’’ ya da ‘’uzun bacak’’ diye adlandırılan gösterileri şaşkınlıkla izlendi.

Dayanıklı ve  uzun sırık malzemeye, ayak basma yerleri yapılarak, bağlama yerlerinden bacaklara sabitlenen ve böylece kullanan kişinin boyunu standart insan boyundan daha fazla uzatan ‘’Tahta bacak’’ şovu izleyenler gözlerine inanamadı.

Tahta bacaklı devasa boyları, uzak mesafelerden görünebilmeleri, kıyafetleri ve iki uzun sırık üzerindeki rahat hareket kabiliyetleri ile hayranlık uyandıran animatörler, alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerek, tüm ziyaretçilere ulaştılar. AVM ziyaretçileri bu ilginç görüntüleri ölümsüzleştirmek için tahta bacaklı animatörlerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.