Bölgenin en büyük, Kahramanmaraş’ın ise ilk alışveriş merkezi olan Kahramanmaraş Piazza, resmi açılışına çok az zaman kala şehrin çocuklarının bayramını kutlayarak, onlarla bu mutluluğu paylaştı.

Sadece alışveriş değil yaşam alanı olarak bölgenin dokusuna uygun inşa edilen ve 26 Nisan ‘da yapılacak açılış için artık saatlerin sayılmaya başladığı alışveriş merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kahramanmaraş’taki  Çocuk  Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyelerle onların mutluluklarına mutluluk kattı.

Devletin korumasında eğitimden sağlığa, giyimden beslenmeye kadar her türlü ihtiyaçları giderilen çocuklar, Piazza yöneticilerini ellerinde hediyelerle görünce bayram sevinçlerini katladılar.

Giyim ve oyuncaktan oluşan hediyeler verilen  çocuklar, Atatürk’ün, kendilerine armağan ettiği  bu bayramı, Piazza yöneticileri ve bakıcı anneleriyle birlikte kutladılar. Yaşları 7 ile 13 arası değişen çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Serbülent Tekinşen ve Pazarlama Yöneticisi Burcu Karavar’a ziyaretleri için teşekkür ettiler.