Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Mahir Ünal, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, sevgi, kardeşlik, dostluk, barış duygularımızı, birlik ve beraberliğimizi yenileme zamanıdır. Dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüreklerimiz bir taraftan bayram sevinciyle şenlenirken, diğer taraftan dünyada bayrama buruk gönüllerle giren insanların acı ve hüzünleri de yüreklerimizi acıtmaktadır. Millet olarak, mazlumların yaşadığı acılara, bu insanlık trajedilerine duyarsız olmamız, bunlara kör ve sagır kalmamız beklenemez.
Tarihinde barış ve adaletle hükmeden mirası barındıran Türkiye, bugünde dünyamızda yaşanan hiçbir insani drama duyarsız değildir. Yeryüzünün neresinde meydana gelirse gelsin yoksun ve mazlumlar için bir ümit havzası olarak kalmayı sürdürüyoruz.

Millet olarak duygu birliğini en üst seviyede yaşadığımız Ramazan Bayramını en samimi dileklerimle kutluyor, bayramın aziz milletimiz, İslam dünyası ve bütün insanlık alemi için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”