Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Küçükdağlı Görevden Alındı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait yeni atamalar 2 Mayıs 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı ! Resmi Gazete’ye göre Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı da görevinden alındı. İşte diğer atamalar ; Enerji ve […]

Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Küçükdağlı Görevden Alındı

02 Mayıs 2015 - 12:04A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait yeni atamalar 2 Mayıs 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı !

Resmi Gazete’ye göre Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı da görevinden alındı.

İşte diğer atamalar ;

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda;
Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Besim Şişman atandı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda;
Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Çankaya, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.
İç İşleri Bakanlığı’nda;
Niğde Vali Yardımcılığı’na Mülkiye Müfettişi Ali İpek’in ataması yapıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda;
Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Gedik, başka görevlere atanmak üzere bu görevlerinden alındı.
Maliye Bakanlığı’nda;
Vergi Başmüfettişliği’ne, Hasan Aykın ve Nurettin Köse’nin atanması yapılırken, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda;
Bakanlık Müşavirliği’ne Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha atandı.

Seydihan Küçükdağlı Kimdir ?

Aralık 1963’te Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve ortaöğretim tahsilini memleketinde tamamlayarak Lise ve Meslek Lisesi diplomasını birlikte aldı. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sosyoloji Ana Bilim Dalından Lisans Diploması alan Küçükdağlı, KSÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans’ını tamamlamış olup, doktora dersleri almaktadır. Ayrıca, Selçuk Üniversitesinden Pedagojik Formasyon Sertifikası, Çukurova Üniversitesinden Bilgisayar Formatörlük Sertifikası ve Boğaziçi Üniversitesinden Turizm Temel Eğitimi Sertifikası aldı. İdari, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda öğrenci, sınıf ve okul temsilciliği yapan Küçükdağlı, eğitim-öğretim süresi içerisinde her dönem başarı belgesi alarak tüm okullarını derece ile bitirdi.

Temmuz 1987’de Milli Eğitim Bakanlığı yeterlilik sınavını kazanarak, Kahramanmaraş Lisesine öğretmen olarak atandı ve Ekim 1987’de göreve başladı. 1990 yılında kurumunda “Rehberlik Servisi” oluşturdu ve iki yıl “Psikolojik Danışmanlık” yaptı. 1991 yılında Türkiye Voleybol Federasyonundan “Hakemlik Sertifikası” aldı. Haziran 1992’de “Eğitim Yöneticisi” olarak atandı. Aralık 1993’te askerlik temel eğitimini tamamladı. 1995 yılında Milli Eğitim Bakanlığının “Eğitim Yönetimi Semineri”ne katılan Küçükdağlı, 15. Eğitim Şurası’nda görev aldı. 1995 yılında Türkiye Futbol Federasyonundan “Antrenörlük Sertifikası” aldı. 1996 yılında Kültür Bakanlığından “Osmanlıca Sertifikası” aldı. 1997 yılında Turizm Bakanlığından “Enformasyon Sertifikası” aldı. Milli Eğitim Bakanlığından 1998 yılında “MTS Sınav Eğitmenliği”, 2001 yılında da “Trafik ve Çevre Bilgisi” ile “Direksiyon Öğreticiliği” sertifikaları aldı. Türk Milli Eğitiminin temel amacında ifadesini bulan ailesine, toplumuna, milletine ve ülkesine saygılı ve faydalı fertler yetiştirmek için söylem ve davranışları ile öğrencilerine örnek bir model olabilme anlayışıyla yaptığı olağanüstü çalışmaları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir kez “Aylıkla Ödüllendirme Belgesi” ile taltif edilen ve MEB sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında on bir yıl süreyle ulusal bazda “Jüri” görevi tevdi edilen Küçükdağlı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden de dört kez “Teşekkür Belgesi” aldı. Milli Eğitim Bakanlığı personeli olarak, Kahramanmaraş Lisesinde dört yıl lise öğretmenliği yaptıktan sonra on yıl Kahramanmaraş Anadolu İHL Kurucu Yöneticisi olmak üzere aralıksız oniki yıl Eğitim Yöneticiliği yaptı.

Ağustos 2003’te Kültür ve Turizm Bakanlığı Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne naklen atandı ve İl Müdürlüğü görevine başladı. Ocak 2004’te Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile İl Müdürü olarak atandı.

İl Müdürü olarak görev yaptığı süre zarfında; kurumsal kimlik ve kamusal sorumluluk felsefesi içerisinde, kültür ve turizm alanında oluşturduğu gündem ve süreklilik çerçevesinde gerçekleştirdiği projeler, faaliyetler ve çalışmalar nedeniyle, kültür-sanat ve turizm-tanıtım olgusunun kentin vizyonuna dâhil olmasına katkı sağlayan Küçükdağlı, Valilik Makamı tarafından dört kez “Takdirname” ile taltif edilmiş olup, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kahramanmaraş Valiliği tarafından da oniki kez temsil için yurt dışında görevlendirildi ve gerçekleştirilen etkinlikler ile tanıtıma katkı adına iki kez teşekkür belgesi, dört kez de ödül aldı. Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi tarafından halk oylaması ile düzenlenen, “Zirvedekiler anketinde “En Başarılı Bürokrat” seçildi. 2009 yılında Ukde Yayınları tarafından hazırlanıp, Kahramanmaraş Valiliği kültür hizmeti olarak bastırılan “Maraş Meşhurları” adlı eserde adına yer verildi. Kahramanmaraş Çevre ve Kültür Derneği tarafından kültür ve turizm alanındaki başarılı çalışmaları nedeniyle 2009 yılı “Çevre ve Kültür Ödülü”ne layık görüldü. 2010 yılında Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı’nın “Kamu Yöneticileri Eğitim Semineri”ne katıldı. Özgür Haber Geleneksel Başarı Ödülleri–2011 kapsamında “Üstün Hizmet Onur Şilti” verildi. 2012 yılında “Journal Of Mosaic Research” adlı uluslararası hakemli dergide “Kahramanmaraş Germanicia Mozaikleri” konulu makalesi yayınlandı.2012 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından “Trafik Müfettişi” olarak atandı. 2014 yılında Türk Standartları Enstitüsü’nden ISO 9001 “Kalite Yönetim Sistemi” Sertifikaları aldı. Turizm ve Otelcilik Programı ile Arkeoloji Bölümü’nün açılışına katkıları başta olmak üzere ortak çalışma kültürü çerçevesinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından dört kez “Teşekkür Belgesi” verildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen İl Müdürleri Seminerlerine, Çalıştaylarına ve Eğitim Seminerlerine katılmaktadır.

İdari, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda çeşitli etkinliklerde bulunan Küçükdağlı; ulusal ve uluslararası birçok yayında özellikle akademik, sosyal, kültürel ve sektörel konular üzerine makaleler yazmakta, yayınlara editörlük ve genel koordinatörlük yapmakta, sempozyum ve panellere başkanlık etmektedir. Bakanlıklar, Üniversiteler, Federasyonlar, Valilikler ile diğer kurum ve kuruluşlar tarafından değişik tarihlerde organize edilen kurslar, seminerler ve faaliyetlerden dolayı sertifikalar, başarı belgeleri ve ödüller aldı.

Halen yürüttüğü İl Müdürlüğü görevinin yanı sıra il idaresi içerisinde bulunan konsey, kurul, komite ve komisyonlarda görev yapmakta olan Küçükdağlı, İl Denetim ve Sertifika Komisyonu Başkanı, Avrupa Birliği ve Milli Eğitim Danışma Kurulu Üyesi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Turizm Konseyi ve Kent Konseyi Genel Kurulu Üyesi olup, TFF Hakem Kurulunda “As Başkan” olarak görev yaptı. 2004 yılından itibaren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Pt. “Öğretim Görevlisi” olan Küçükdağlı, “Mesleki Deontoloji”, “Kalite Yönetim Sistemleri”, “Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları” ile “Etkili ve Güzel Konuşma” derslerini okutmakta ve kişisel gelişim, kurumsal kimlik, kamusal sorumluluk, liderlik, kalite yönetimi, takım ruhu gibi konular üzerine seminerler vermektedir. İyi derece bilgisayar, orta derece Fransızca ve Arapça bilen Küçükdağlı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı programda, 7 bin 858 konut ve 445 köy evinin kurası çekildi. Cumhurba...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkan...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Emekli Uzman Çavuşlar, Uzman Çavuşlar Ve Eski Uzman Çavuşların Sorunlarının ...

Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2.lil ve 4. lük ödülü Satrançta Aziz Sancar Anadolu Lisesine 2...

Onikişubat Aziz Sancar Anadolu Lisesi öğrencileri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Müsabakasında Ķız öğrenciler...

İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR… İNSAN BU FİYATLARI GÖRÜNCE UTANIR…

Şüphesiz iktidardan ülkeyi yönetenlerden, vatandaşı bu yoksulluk sarmalına sokanlardan söz ediyorum. Hayat pahalılığı Bütün ağırlıkları...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ