Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 14 Temmuz 2015 Salı günü toplandı. Yoklama ve açılışın ardından Haziran ayı Meclis Toplantısına ait tutanak özetinin okunması ve oylanması tamamlandı Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündemin 1. Maddesinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığının Hidrolik Kırıcı alımı ile ilgili teklifi.     Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemin […]

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

16 Temmuz 2015 - 1:40A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 14 Temmuz 2015 Salı günü toplandı.

Yoklama ve açılışın ardından Haziran ayı Meclis Toplantısına ait tutanak özetinin okunması ve oylanması tamamlandı

Daha sonra gündem maddelerine geçildi.

Gündemin 1. Maddesinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığının Hidrolik Kırıcı alımı ile ilgili teklifi.     Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 2. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Numarataj ücret tarifesi değişikliği ile ilgili teklifi. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 3. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Dönükler bağlantı yoluna Şehit Durdu Yorgun’nun isminin verilmesi ile ilgili teklifi Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 4. Maddesinde Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığının Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 5. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Hacı İbrahimuşağı Mahallesindeki Andop Sokak isminin Muharremler Sokağı olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 6. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Kılavuzlu Mesire Alanının, Kılavuzlu Şehit Polis Cengiz Engizek Mesire alanı olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 7. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının yeni müdürlük kurulması ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 8. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının yeni kadro ihdası ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 9. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının Yeni Birim ihdası ve Müdürlük kurulması ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 10. Maddesinde Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının Kahramanmaraş Su ve Atıksu Projesi Operasyonel Anlaşmanın kabulü ve Büyükşehir Belediye Başkanına protokol yapma yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 11. Maddesinde Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının jeotermal su kullandırılması ile ilgili abonelik verilmesi ve Büyükşehir Belediye Başkanına protokol yapma yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 12. Maddesinde Zabıta Dairesi Başkanlığının Zabıta Hizmet Aracı Alımı ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 13. Maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Mobil Temizlik Makinesi alımı ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 14.maddesinde Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının 1. Uluslararası Maraş Dondurması Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında en çok ve en hızlı dondurma yeme yarışmasında dereceye girecek olan yarışmacılara ödül tutarının belirlenmesi ile ilgili teklifi Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 15. Maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının park, mesire, rekreasyon alanlarının ve refüj düzenlemeleri v.b. yerlerin yapım ve tamirinde kullanılmak üzere çeşitli yapım işlerinin Açık İhale Usulü ile yıllara sari olarak ihale edilmesi ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 16. Maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Karayolları Genel Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arasında yapılacak olan protokol için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 17. Maddesinden 28. Maddeye kadar olan maddeler İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 29. Maddesinde Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Uluslararası Kafkas Kültür Festivali yapılması için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kafkas Dernekleri Federasyonu arasında protokol yapmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi. Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 30. Maddesinde Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Dr. Mehmet Fetih Yanardağ’ın 31.08.2015- 06.09.2015 tarihleri arasında Amerika’nın Chicago eyaletine görevlendirilmesi ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 31. Maddesinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 32. Maddesinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının Gençlik Spor Şube Müdürlüğü Bünyesinde faaliyet gösteren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda bulunan kantin işletmesinin 5 yıl süreyle AKBEL A.Ş. ye devri ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Daha sonra ilave gündem maddelerine geçildi.

Gündemin 33.maddesinden 60. Maddesine kadar maddeler çeşitli komisyonlara havale edildi.

Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, oturumu kapatmayacaklarını ifade ederek bir sonraki oturumun 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat 14.00’te tekrar toplanacağını duyurarak oturuma ara verdi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Atatürk anıtında düzenlenen programda,kırmızı şeritli İstiklal Madalyası, Hayr...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan ma...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp devir-teslim töreni ile görevine başlad...

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen MTA Lisesinde öğretmen ve ailelerine İftar yemeği Şehit İdari Ataşe Galip Özmen MTA Lisesi...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Huzeyfe Tahiroğlu başkanl...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı ...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye ba...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazba...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Beled...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ