Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi İkinci Kez Toplandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Başkanvekili Cemal Tanrıverdi başkanlığında toplandı. Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda mart ayının ikinci oturumunu gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Meclisi komisyonlardan gelen raporları görüştü. Komisyonlardan gelen raporlardan; 1-Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, KAFUM Fuar Alanı ve Bando gelir tarifelerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili […]

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi İkinci Kez Toplandı

13 Mart 2015 - 21:55A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Başkanvekili Cemal Tanrıverdi başkanlığında toplandı.

Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda mart ayının ikinci oturumunu gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Meclisi komisyonlardan gelen raporları görüştü.

Komisyonlardan gelen raporlardan;

1-Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, KAFUM Fuar Alanı ve Bando gelir tarifelerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

2-Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının Erguvan Misafirhane ve Fitness Salonun gelir tarifesinin belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

3-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Üngüt Mah. 71044,71042 ve 71045 sokaklar arasında 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu tekrardan görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

4-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Üngüt Mah.71017, 71036, 71013, 71011 ve 71015 sokaklar arasında 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu tekrardan görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

5-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi İsa Divanlı Mahallesinde yeni yol açılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planı değişikliği talebi ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi..

6-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat ilçesi Yörükselim Mah. 692 ada 47 parselde 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

7-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mah. 3902 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

8-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi 7752 ada 1 parselin bir kısmı ve 480, 481, 482, 483, 484 ve 485 nolu parsellerde 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

9-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat ilçesi, Üngüt mahallesi 4528 ada 7 nolu parselde Resmi Kurum Alanına ilişkin nazım imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

10-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Şeyh Adil Mah. Küçük Sanayi Sitesi Tevsii alanında bulunan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

11-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Şeyh Adil Mah Küçük Sanayi Sitesi tevsii alanında 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

12-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Elbistan İlçesi Pınarbaşı Mah. 1817 ada 1 parsel 1816 ada 1 parsel 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği talebi ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

13-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Türkoğlu İlçesi Çakallı Hasanağa Mah. 403 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

14-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Türkoğlu İlçesi Fatih Mah. 2607 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

15-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Andırın İlçesi Alanlı, Çuhadarlı ve Kabaklı Mah. Rüzgâr Enerji Santrali 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

16-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mah. 6188 ada 1 nolu parsel ve 6364 ada 1 nolu parsel 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

17-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Fatih Mah. 6861 ada 5 parselde 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

18-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mah 2827 ada 16 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

19-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Türkoğlu İlçesi Kılılı Mah. 353 ada 2 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

20-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Türkoğlu İlçesi Ceceli Mah. 185 ada 1 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

21-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Gaziantep Yolu doğusu Erkenez çayı güzergahında 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliği teklifi komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

22-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Önsen Mah. 1/1000 ölçekli ilave uygulama imar planı ile ilgili teklifi komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

23-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mah. Park Alanı ve Sosyal Kültürel Tesis Alanı 1/1000 ölçekli, uygulama imar planı değişikliği ile ilgili teklifi komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

24-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Karacaoğlan Mah. 1953 ada 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili teklifi komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

25-İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Üngüt Mah. 6362 ada 1 nolu parsel ve çevresini kapsayan alanda 17.11.2014 gün onanlı ve 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine itiraz ile ilgili teklifi komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

26-AK Grup Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci’nin Dulkadiroğlu İlçesi Ballıca ve Aslanbey mahallelerinin bir kısmını kapsayan sınırlar içerisinde yaklaşık 150 hektar alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifi komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

Komisyonlara havale edilen bazı kararlar içinde süre uzatımı istendiği belirtilirken, meclise katılamayan üyelerin izinli sayılmalarına ilişkin teklif oybirliği ile kabul edildi.

Başkanvekili Cemal Tanrıverdi, bir sonraki meclisi 14 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14.00’te toplanacağını ifade ederek meclisi kapattı.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Atatürk anıtında düzenlenen programda,kırmızı şeritli İstiklal Madalyası, Hayr...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan ma...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp devir-teslim töreni ile görevine başlad...

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen MTA Lisesinde öğretmen ve ailelerine İftar yemeği Şehit İdari Ataşe Galip Özmen MTA Lisesi...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Huzeyfe Tahiroğlu başkanl...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ