Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi 9 Haziran’da Toplanacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemindeki maddeleri görüşmek üzere 9 Haziran 2015 Salı günü toplanacak. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 9 Haziran’da saat 14.00’te toplanacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi şu gündem maddelerini görüşecek: 1- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Afşin İlçesi Anzorey Mah. Kargabükü Sok. isminin Kuban Sokak ve Yukarı Kargabükü Sokağı isminin Elbruz Sokak olarak değiştirilmesi ile […]

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi 9 Haziran’da Toplanacak

08 Haziran 2015 - 22:20A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemindeki maddeleri görüşmek üzere 9 Haziran 2015 Salı günü toplanacak.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 9 Haziran’da saat 14.00’te toplanacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi şu gündem maddelerini görüşecek:

1- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Afşin İlçesi Anzorey Mah. Kargabükü Sok. isminin Kuban Sokak ve Yukarı Kargabükü Sokağı isminin Elbruz Sokak olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi.

2- Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının Türkoğlu İlçesi 818 ada 9 nolu parselde kayıtlı hissesinin bir kısmının İtfaiye Hizmet Binası yapılması şartı ile bedelsiz Büyükşehir Belediyesine devri ile ilgili teklifi.

3- Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren işletmelerin 54 yıl süre ile AKBEL A.Ş.’ye devrildiğinden dolayı, işletmelerde bulunan taşınmazlar ve demirbaşlardan kullanım bedelinin alınıp alınmaması ile ilgili teklifi.

4- Çevre ve Koruma Dairesi Başkanlığının Afşin İlçesindeki Mezarlık Ve Defin Hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması ile ilgili teklifi.

5- Çevre ve Koruma Dairesi Başkanlığının Pazarcık İlçesindeki Mezarlık Ve Defin Hizmetlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması ile ilgili teklifi.

6- Çevre ve Koruma Dairesi Başkanlığının Şeyh Ali Efendi Mezarlığı’nda Aile Mezarlığı tahsis ücretleri ile ilgili teklifi.

7- Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının Hisse satışı ile ilgili teklifi.

8- Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının Türkoğlu İlçesi Şekeroba Belediyesi eski hizmet binasının 1 inci katı ve Yeşilyöre Belediyesi eski hizmet binasının 1 inci katlarının eğitim kurumları olarak Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bedelli veya bedelsiz, kaç yıllığına verilip verilmeyeceği ve bu doğrultuda düzenlenecek sözleşme veya protokoller için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi.

9- Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığının Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile; İlimiz Onikişubat İlçesi Ilıca Mah. 383 ada 3 nolu parselin 2942 sayılı kanuna göre irtifak hakkı kurulmasına ilişkin protokolü imzalamaya Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi.

10- Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının Kadın Demokrasi Derneği ile ortak hizmet projesi yapılması ve bu kapsamda yapılacak protokoller için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi.

11- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Fatih Mah. 268 ada 1,2 nolu parseller 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi.

12- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mah. 7157 ada 2 nolu parsel ve 5560 ada 1 parsel 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi.

13- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dulkadiroğlu ilçesi Yenişehir Mah. 654 ada 166 nolu parsel 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi.

14- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Serintepe Mah. 1904 ada ve 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 nolu parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi.

15- İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Afşin İlçesi Efsus Turan Mah. 808 ada 246 nolu parsel 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemen...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder Atatürk’ün 1920’de Türk Milletinin bağımsızlığı ve çağdaşlaşması yolunda atı...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal E...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin a...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş-Onikişubat Fatih Mahallesinde büyük bir çekişme ile ipi göğüsleyerek muhta...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ