Kahramanmaraş Belediyesi’nde 20 yıldan beri görev yapan memurlara Takdir Belgesi verildi.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan , marifetin iltifata tabii olduğuna işaret ederek; “Bizim bütün personel arkadaşlarımızın canla başla çalıştıklarını biliyoruz. İşinizi savsaklayan ya da yavaşlatan bir arkadaşımız olamaz. Her arkadaşımızın kendisine düşen bir görevi ve sorumluluğu var. Bugün hizmette 20. Yılını doldurmuş arkadaşlarımızı onure etmek ve gönüllerini hoş tutmak adına Takdir Belgesi ile ödüllendirmek istedik. Biz inanıyoruz ki, bütün arkadaşlarımız canla başla çalışmaktalar.

Burada bulunan arkadaşlarımıza ve işleri gereği aramıza katılamayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Poyraz, hizmette 20. Yılını dolduran personellere teker teker Takdir Belgesi’ni vererek teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Memurlara takdir Belgesi törenine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan kara, Mustafa uzunlar ile, belediye birim müdürleri ve memurlar katıldı.