Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kadın Gazetecilerden Muhteşem İftar Programı

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Gaziantep İl Müdürlüğün tarafından organize edilen Kahramanmaraş Huzur Evindeki iftar programında huzur evi sakinleri ve bayan gazeteciler bir araya geldi. Huzur Evindeki iftar programına katılan, Şube Müdürü Nur Doğan, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kaplan ve çalışan kadın gazetecileri, Huzur Evi Müdürü Ahmet Tüten, Müdür Yardımcıları […]

Kadın Gazetecilerden Muhteşem İftar Programı

27 Temmuz 2013 - 14:35A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Gaziantep İl Müdürlüğün tarafından organize edilen Kahramanmaraş Huzur Evindeki iftar programında huzur evi sakinleri ve bayan gazeteciler bir araya geldi.

Huzur Evindeki iftar programına katılan, Şube Müdürü Nur Doğan, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kaplan ve çalışan kadın gazetecileri, Huzur Evi Müdürü Ahmet Tüten, Müdür Yardımcıları Ömer Akpolat ve Osman Balcık karşıladı.

Gaziantep İl Müdürlüğü Şube Müdürü Nur Doğan, Kahramanmaraş ve Gaziantep’ten yaklaşık 15 kadın gazeteciden oluşan bir grupla Kahramanmaraş Huzur Evindeki yaşlılarla iftarda bir araya gelerek hem yaşlıların gönlünü fethetti hem de kadın gazetecilerle farklı bir organizasyona imza attı.

Basın sektöründe çalışan kadın gazetecilerle daha önce yapılmamış sosyal bir etkinlik yapmak istedikleri için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini dile getiren Şube Müdürü Doğan, bu etkinliği de ilk kez Kahramanmaraş’ta düzenlediklerini ifade etti. Doğan, aynı zamanda bu şekildeki sosyal etkinliklerin farklı organizasyonlarla devam edeceğini kaydetti.

“YAŞLILARIMIZ BİZİM GEÇMİŞİMİZ, TARİHİMİZDİR”

Kahramanmaraş Huzurevi ziyaretinin, Ramazan ayında iftarı yaşlılarla birlikte açmak ve bir aile olunduğunu göstermek için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Şube Müdürü Nur Doğan şu şekilde konuştu: “Yaşlılarımız bizim geçmişimiz, tarihimizdir. Geçmişini, tarihi bilmeyenler geleceklerini belirleyemezler. Geçmişimiz ve yaşlılarımız bizim onurumuzdur. Yaşlılarımıza sahip çıkmak, onları hatırlamak bir görev olduğu kadar, aynı zamanda sosyal sorumluluk gereğidir.

Yaşlılarımızın deneyim ve birikimlerinden faydalanmalı, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkân sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur.

Doğan: “Bizler ve bizlerin yakınları da mutlaka bir gün yaşlanacak, isteyerek ya da istemeyerek böyle yerlerde kalmak zorunda kalabiliriz. Bu nedenle sizlerinde vakit buldukça bu yerleri ziyaret etmenizi, sizin sadece sevginize ve ilginize muhtaç olan bu insanlardan sevginizi esirgememenizi rica ediyorum.”diyerek sözlerini bitirdi.

İstanbul’dan gelin olarak Kahramanmaraş’a gelen ve şu anda Huzur evinde kalan Emel Hanım, düzenlenen iftar programından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha önce kendisini kimsenin ziyaret etmediğini söyleyen Emel Hanım Ramazan ayında huzur evini ziyaret eden gazetecilere çok teşekkür etti.

Bu sene yılın yaşlısı seçilen Menekşe Palak ve uzun yıllar Ankara’da çalıştıktan sonra Kahramanmaraş’a gelen, Huzur Evinde davranışları ve sözleriyle diğer yaşlılara rehberlik eden Bekir Günal’da düzenlenen programda keyf aldıklarını ifade ederek organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ettiklerini dile getirdi.

huzurevi1 copy huzurevi11 copy huzurevi2222 copy huzurevi111111 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması ...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasının Kahramanmaraş Bölge elemesi tamamlandı. Dulkadiroğlu Sevim Şirikci Me...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Atatürk anıtında düzenlenen programda,kırmızı şeritli İstiklal Madalyası, Hayr...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan ma...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp devir-teslim töreni ile görevine başlad...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İst...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Ata...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı ...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye ba...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazba...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Beled...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ