Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık’ın 48. Yaşı personelinin sürprizi ile kutlandı. Ekinözü’nden gelen öğrenci topluluğuna polislik hakkında bilgi veren Metin Aşık’a toplantı sonrası personeli tarafından doğum günü pastası kesildi.

 

Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek Projesi-2 kapsamında, Ekinözü’nden Kahramanmaraş’a gelen öğrenciler Emniyet Müdürlüğünü gezdi. Birimler hakkında TEM Müdürü Ferhat Göktepe’den ön bilgi alan öğrencilere, daha sonra Emniyet Müdürü Metin Aşık, bilgilendirici toplantı düzenledi. Metin Aşık, öğrencilerden gelen soruları yanıtlarken, nasıl polis olduğunu anlattı.Polis Müdürü Metin Aşık, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. “Akvaryumun içinden dışarısı, dışarısından içerisi” görülmez diyen Metin Aşık şunları kaydetti: “Çevremizde gelişen olaylara farklı bakmak gerekiyor. Bu yaşlarda yaşanan olaylara, değişik pencerelerden bakmak, hayata bakışı değiştirir. Tek pencereden bakmak sizi boşluğa düşürebilir. Bunun için olaylara ve çevremizde gelişen dünyaya çok başka pencerelerden bakmak gerekiyor”

 

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

1965 yılında Burdur’da doğan Metin Aşık’ın 48. Yaşı personelinin jesti ile kutlandı. Öğrencilere hediye takdim ettikten sonra doğum günü pastası getirilen Emniyet Müdürü Metin Aşık, duygu dolu anlar yaşadı . getirilen pastanın üstündeki mumları üfleyen Metin Aşık, personeline teşekkür etti. Öte yandan, Metin Aşık’a  personeli tarafından alınan hediye, YGS sınavında en yüksek puanı alan öğrenciye Metin Aşık tarafından hediye edildi.

Haber : Mustafa Kılınç