Kahramanmaraş Kent Konseyi Kültür, Edebiyat ve Sanat Çalışma Grubu yine bir ilke imza attı.

 

Kültür, Edebiyat ve Sanat Çalışma Grubunca haftalardır çalışmaları süren Kahramanmaraşlı Yazarlarımızla Tanışma Etkinliği  Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon Alanında bulunan Yeşil Vadi resteurantında gerçekleştirildi. Gecenin moderatörlüğünü Grup Genel Koordinatörü Mahir Keçe üstlendi. Kahramanmaraşlı yazarlarımızı bir araya getiren etkinlikte yazarlar tek tek kendilerini tanıtıp kısa özgeçmişleri ve eserleri hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yrd. Cevdet Kabakçı, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ve

Kahramanmaraşlı onlarca yazarın bir araya geldiği etkinlikte muhteşem bir gece yaşandı.

 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz yaptığı konuşmada Kahramanmaraş’ta kültür, sanat ve edebiyat adına çok büyük adımlar atılıp etkinlikler düzenlendiğini ifade etti ve konuşmasını şöyle sürdürdü.” Şiirin Başkenti Kahramanmaraş’ta böyle etkinliklerin olması ve bu kadar değerli söz üstadının bir araya gelmesinden dolayı sonsuz mutluluk duyuyorum. Bu geceyi organize eden Kent Konseyi, Kültür,  Edebiyat ve Sanat Çalışma Grubu’na teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.Poyraz daha sonra Dedeoğlu Konağı ve restorasyonu süren diğer konaklar hakında bilgi vererek konuşmasını sonlandırdı.

 

Düzenenlenen Etkinlikte, Kültür, Edebiyat ve Sanat Çalışma Grubu Başkanı Yaşar Beçene açılış konuşmasında davetlilerin katılımından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve böyle etkinliklerin  çalışma grubu tarafınca devam ettireceklerini dile getirdi..

 

Düzenlenen Gece Belediye Başkan Yrd. Cevdet Kabakcının Kahramanmaraş’ta kültür adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermesi ve Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan’ın katılımcı yazarlara teşekkür konuşmasıyla son buldu.