Kahramanmaraş’ta ,Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümü, 18 Mart Şehitleri Anma  münasebetiyle eski ve yeni şehitli ziyareti ve peşinden TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan salon programı  ile , şehitlerimiz dualarla anıldı.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

ŞEHİTLİKTE ANIT PROGRAMI

saat 09:00 da  Çelenk Sunumu , peşinden de Saygı Duruşu ve Saygı Atışının Yapışılarak  İstiklal Marşımız okundu.Şehitlik Özel Defterinin Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN tarafından imzalanmasından sonra Şehit Mezarlarının Ziyareti  edildi ve “Kur’an Tilaveti ve Dua” yapıldı. Daha sonra eski şehitlik ziyaret edildi. Burada ki tören sona erdi.

MEHMET AKİF ERSOY KÜLTÜR MERKEZİ PROGRAMI

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde ki program Saat 10:00  Saygı Duruşu ve İstiklal marşımıza müteakiben Okul Müdürü Mustafa MALKOÇ’ un günüm anlam ve önemi anlatan açılış konuşmasıyla başladı.

Daha sonra Günün Anlam ve Önemini Belirten bir  Konuşmada Personel Yüzbaşı Kenan ALAN tarafından yapıldı. Öğrencilerin hazırladığı Çanakkale Oratoryosu ve Tiyatro gösterisini okul korosunun okuduğu türküler izledi ve program bununla son buldu.