Burç İnşaat’tan 10. Aşure Etkinliği   

Burç İnşaat’tan 10. Aşure Etkinliği   
        Muharrem Ayı Hicri Yılbaşının başlangıcı olup her yıl aşure ile taçlandırılır. İnşaat ve Yapı Market Sektöründe faaliyet gösteren Burç İnşaat 10. Sunu düzenlediği etkinlikte yaklaşık 1200...

        Muharrem Ayı Hicri Yılbaşının başlangıcı olup her yıl aşure ile taçlandırılır. İnşaat ve Yapı Market Sektöründe faaliyet gösteren Burç İnşaat 10. Sunu düzenlediği etkinlikte yaklaşık 1200 kişilik ikramda bulundu.

       Burç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Timurbanğa, yaptığı açıklamada; 20. Asır âlem-i İslam için yıkık ve dökük bir asır olmuştur.  21. Asırda ise bu savrulmalar devam etmektedir. Yanı başımızdaki komşumuz Suriye de 7,2 milyon insan evinden barkından olmuş, 100 binlerce insan ölmüştür. Mısır,Libya, Irak , Afrika , Filistin, Miyanmar, Yemen gibi ülkelerde bu savrulmuşluktan etkilenmektedir. Bizlere düşen; Aliem-i  İslamın gözbebeği olan ülkemizde  “biz bir aileyiz” demeli ve birbirimizi sevmeliyiz.Biz Burç İnşaat olarak dua maksadıyla birliğe, kardeşliğe, muhabbete vesile olması için aşure etkinliğimizin 10.sunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Allah (c.c) hayırlara vesile etsin; bela ve musibetlerden korusun.

      Başta Peygamber Efendimiz H.z. Muhammet (S.A.V) olmak üzere tüm peygamberlerin ve Allah dostlarının dualarına dualarımızı katarak kabul ve makbul eylesin. 

DSCN1929 copy - Kopya DSCN1936 copy - Kopya DSCN1936 copy DSCN1955 copy - Kopya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.