Başkan Poyraz, Aksu Tv’de canlı yayınlanan Şehre Dair programında Gazeteci Mesut Tuğrul’un konuğu oldu. 2 saat süren yayında Başkan Poyraz 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde Kahramanmaraş’a yapılan hizmetleri anlattı ve kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

 

Programda Kahramanmaraş’ a yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatan Başkan Poyraz; “Biz, Belediyeciliği teknik ve sosyal belediyecilik olarak iki önemli yönüyle ele aldık. Göreve geldiğimiz günden bu yana her iki alanda da gurur verici çalışmalara imza attık. Teknik belediyecilik alanında mega projeleri hayata geçirirken bu şehirde yaşayan insanların sosyal ve kültürel hayatını göz ardı etmedik. Tüm bu başarıyla tamamladığımız projelerimizde, hemşehrilerimizle birlikte başarmış olmanın huzurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 

Kahramanmaraş halkının kendisine verdiği emanete en iyi şekilde sahip çıkmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Poyraz, “Gerek mahalle ziyaretlerimizde gerekse esnaf ziyaretlerinde vatandaşın teveccühünü yakinen hissetmek bizi ayrıca memnun ediyor.” dedi.