Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ak Parti’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile parti yöneticileri Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Cemiyet Başkanı Kemal Sayın, Başkanvekili Cüneyt Beyit, Genel Sekreter Akif Arslan, Mali Sekreter Bekir Doğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Devrim Başer, Ali Eskalen, Mesut Tuğrul ve Kerem Akçakale […]

Ak Parti’den Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

19 Temmuz 2013 - 0:35A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile parti yöneticileri Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Cemiyet Başkanı Kemal Sayın, Başkanvekili Cüneyt Beyit, Genel Sekreter Akif Arslan, Mali Sekreter Bekir Doğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Devrim Başer, Ali Eskalen, Mesut Tuğrul ve Kerem Akçakale hazır bulundu.

Kahramanmaraş’ın sorun ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyarette kente yapılan, devam eden ve gerçekleştirilecek projelerle ilgili bilgiler veren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, tarımda ve sanayide Kahramanmaraş’ın geldiği noktayı değerlendirdi.

Son yapılacak yatırımlarla birlikte Kahramanmaraş’ı sağlık merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Güvenç; “Bütün ilçelerimize ek hastane binaları yapıyoruz. Elbistan’a 300 yataklı hastane yapılıyor. Kahramanmaraş’ta mevcut hastanenin hemen yanına 500 yataklı bir hastane daha yapılacak. Tıp Fakültemiz taşınmaya başladı. Kentin doğusunda ve batısında iki büyük devasa hastane kenti sağlık alanında ileriye taşıyacaktır” dedi.

Kente yapılan diğer projeler hakkında da gazetecileri bilgilendiren Ak Partili Milletvekili Sıtkı Güvenç, hükümetin Mısır konusunda doğru adım attığını  ve halkın yüzde 52’sinin oyunu alan Mursi’den yana olduklarını söyledi.

güvenç11 copy

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise kentin ulaşım alanındaki sorunlarının yakın bir zamanda bitirileceğini belirterek; “Gaziantep Yolumuzdaki o sorunlu alan çözüme kavuştu. Adana yolundaki Çırçır fabrikasının olduğu alanla ilgili mahkeme tamamlandı ve vatandaşın parası hesabına yattı. Kayseri yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Köprülü kavşakların ihalesi tamamlandı fakat itirazlar üzerine KİK’ten haber bekleniyor.” dedi.

Milletvekilleriyle birlikte mükemmel bir uyum içerisinde çalıştıklarına da dikkat çeken Erkoç 5084 sayılı teşvikin kentte yatırım patlamasına neden olduğunu dile getirerek 5084’ün uzantısı olan sigorta teşvikinin de yeniden verilmesinin ek istihdama katkı yapacağını belirtti.

Bu arada Kahramanmaraş’ın uzun zamandır gündeminde olan Narlı’ya düşünülen bölge havaalanı projesi ile ilgili Gaziantepli Milletvekilleri ve işadamlarından olumlu görüş aldıklarını kaydetti.

Ziyarete milletvekili Güvenç ve İl Başkanı Erkoç’un yanı sıra Ak Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Muharrem Erantepli ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ali Aydın katıldı.

güvenç1 copy  güvenç111 copy güvenç1111 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş-Onikişubat Fatih Mahallesinde büyük bir çekişme ile ipi göğüsleyerek muhta...

Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kahramanmaraş’ı Tekrar Ayağa Kaldıracağız” Başkan Fırat Görgel: “Çok Çalışacak, Kah...

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu kadim memlekete ve aziz millete çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah dev...

Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı Kahramanmaraş’a İstiklal Madalyası...

Trabzon Caddesinde, yıkılan Valilik binası bahçesindeki  Atatürk anıtında düzenlenen programda,kırmızı şeritli İstiklal Madalyası, Hayr...

Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp görevine başladı Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan ma...

31 Mart mahalli seçiminden zaferle çıkan Ekinözü belediye başkanı Harun Vicdan mazbatasını alıp devir-teslim töreni ile görevine başlad...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ