Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, dayanışma ruhunu her yere taşımaya, yaşanan acıları da sevinçler gibi paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Erkoç, mesajında rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Erkoç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Barış ve adalete yüzyıllarca öncülük eden büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak geçmişte olduğu gibi bugün de o dayanışma ruhunu her yere taşımaya, yaşanan acıları da sevinçlerimiz gibi paylaşmaya devam edeceğiz. Barışın, kardeşliğin bu kadim yurdunda, fitne tohumları hiçbir zaman yeşeremeyecektir. Milletçe terörü besleyen kaynakları kurutmaya, kardeşliğimizi zedelemeye çalışanlara fırsat vermemeye, barışımıza, gönül birliğimize sahip çıkmaya devam edecek, kimsenin hukukunu çiğnetmeyeceğiz.

Gönül bağlarımızı sağlam tuttukça, asla umutsuzluğa, karamsarlığa kapılmadıkça, birbirimize sımsıkı sarıldıkça, aynı hedefe kilitlendikçe aşamayacağımız hiçbir engel, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk olmayacaktır.

Bu kutlu günlerde şehit ve gazileri rahmet ve şükranla anarken, bize emanet bıraktıkları ailelerini ve annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi yalnız bırakmayacak, her zaman kederlerine ortak olmayı, sevinçlerini paylaşmayı unutmayacağız.

Bu vesile ile yanı başımızda Suriye de devlet eliyle akıtılan kardeş kanının ve Arakan Müslümanlarına yapılan zulumun bir an önce durmasını Cenab-ı Allah’tan dileyerek tüm hemşehrilerimizin ramazan bayramını tebrik ediyorum.”