26 Haziran Altın fiyatlarında son durum – Altın Fiyatları ne kadar oldu? Altın Fiyatları Yükseldi mi?. Altın fiyatları ne kadar? ( Çeyrek Altın fiyatı ne kadar?) Güncel Altın Fiyatları. 2014 Altın fiyatları. Altın fiyat yorumları. Altınkaynak altın fiyatları. Altın fiyatları iki haftanın zirvesine çıktı. İşte en güncel altın fiyatları !

İstanbul Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 90,50 lira, Cumhuriyet Altınının satış fiyatı ise 608,00 lira oldu.

Altın New York’ta, yatırımcıların Irak’taki gerginliği ve ABD’nin ekonomik görünümünü fiyatlaması ile, iki ayın zirvesine tırmandı.

Altın New York’ta, yatırımcıların Irak’taki gerginliği ve ABD’nin ekonomik görünümünü fiyatlaması ile, iki ayın zirvesine tırmandı. Platin ve paladyum ise, Güney Afrika’da grevi sonlandırmak adına üreticilerin anlaşma imzalaması öncesinde yükseliyor.

Günlük Altın fiyatları ve Altın fiyatı 26 Haziran 2014 Perşembe, Çeyrek Altın Fiyatı ve Altın fiyatları 26 Haziran 2014, Altın Fiyatları 26.06.2014 (Altın Fiyatı ve Piyasa, Günlük Döviz) Güncel Altın fiyatları, 26 Haziran 2014 güncel altın ve küçük altın fiyatı, Altın fiyatı ve Altın fiyatları 26 Haziran 2014, Günlük altın fiyatlarında son durum nedir?

Altın fiyatları, altın fiyatları ne oldu, altın fiyatları düştü mü, altın fiyatları yükseldi mi, çeyrek altın fiyatı, canlı altın fiyatları, altın fiyatları 22 ayar, Gram altın fiyatları, 22 ayar bilezik fiyatları, yarım altın fiyatları bu sayfad
a

ABD EKONOMİSİ 1.ÇEYREKTE 2009 İLK ÇEYREKTEN BU YANA İLK KEZ %2.9 DARALDI

Singapur 18 trilyon dolarlık altın endüstrisindeki payını artırmak için arayışa girdi. Güneydoğu Asya’nın en büyük borsa operatörü Singapore Exchange Ltd. bu doğrultuda, toptan kilobarlık altın kontratı açacak.

Dünya Altın Konseyi, Singapur’un ticareti geliştirme organı ve Singapore Bullion Market Association tarafından yapılan ortak açıklamada, 25 kilogramlık altın kontratının Eylül ayında açılabileceği belirtildi. Altın Asya’da sabah 3 saat kadar işlem görecek.

Altın endüstrisinin Londra’daki gösterge altınla ilgili değişiklikleri tartıştığı ve küresel talebin batıdan doğuya kaydığı bir dönemde Singapur, altın ticaretindeki etkinliğini artırmak için Çin’le yarışıyor. Konseye göre altının mücevherat ve para olarak küresel tüketiminde Asya’nın payı geçen yıl yüzde 57 idi, bu yıl ise yüzde 63’e yükseldi. Konsey önümüzdeki ay altın fiyatlarının sabitlenmesine getirilecek değişikliklerle ilgili bir toplantı yapacak.

Australia&New Zealand Banking Group analisti Victor Thianpiriya konuyla ilgili “Altın tüketiminde dünyanın merkezi Asya’dır. Bu yüzden fiyat sabitlemenin de bu tarafa kayması mantıklı olacaktır. Asya’nın altın talebi açısından da kesinlikle olumlu bir adım olacak.” açıklamasında bulundu.