12. Sınıf öğrencilerine farkındalık yaratma adına kahvaltılı etkinlik

12. Sınıf öğrencilerine farkındalık yaratma adına kahvaltılı etkinlik
Kahramanmaraş - Onikişubat Önsen Şehit Ahmet Altun Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 12. Sınıf öğrencileri ile birlikte Şairler Tepesinde kahvaltı etkinliği düzenlendi...Düzenlenen etkinliğe İl milli eğitim müdürü...

Kahramanmaraş - Onikişubat Önsen Şehit Ahmet Altun Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 12. Sınıf öğrencileri ile birlikte Şairler Tepesinde kahvaltı etkinliği düzenlendi...

Düzenlenen etkinliğe İl milli eğitim müdürü Yusuf KAHRAMAN, Onikişubat ilçe milli müdürü Enver GÖKŞEN, il milli eğitim müdür yardımcısı Ahmet AKKÜNCÜ, Onikişubat ilçe milli eğitim şube müdürü Şerif IRMAK eşlik ettiler..

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN.

Açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Eyüp GÜRBÜZ "Öğrencilerimizin akademik ve ahlâkî gelişimi için sosyal ve kültürel etkinlikleri önemsediklerini belirtti.

Onikişubat ilçe milli müdürü Enver GÖKŞEN, öğrencilere önemli mesajlar verek konuşmasını tamamladı.

İl milli eğitim müdürü Yusuf KAHRAMAN, 6 Şubat depreminde kaybedilen  öğretmenler ve öğrencilere değindi akademik bilgilerin öneminin yanında iyi insan yetişmenin gerkliliğini vurguladı.

Kahvaltı sonrası Arslanbey parkının güzel doğasında enerjilerini atan öğrenciler, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi gezisi ile günü bitirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.