YGS 2014 sınav giriş yerleri açıklandı ! Sınava nerede gireceğini öğrenmek için tıkla öğren. 2014 YGS Sınav giriş yerleri öğrenme osym.gov.tr’de !

YGS sınavına az bir süre kala öğrenciler çalışmalarına devam ediyorlar. YGS sınav giriş yerleri açıklandı 2014 yılının sınava giriş yerlerinin açıklanmasının ardından öğrenciler internet sitelerine akın ettiler. Bakalım kim nerede sınava girecek? Sınava 2 haftadan az bir süre kaldı. Öğrenciler büyük heyecan içindeler. Sınav için çalışan öğrenciler artık son hazırlıklarını yapıyorlar, son düzlüğe girildi. YGS 2014 sınav giriş yerleri açıklandı mı? Tıkla öğren. Yüksek öğretime geçiş sınavı için sitemizi takip edebilirsiniz.

ÖSYM Başkanı Ali Demir, 23 Mart’ta seçimlere bir hafta kalan yapılacak olan ve 2 milyondan fazla adayın gireceği YGS’de görev alacak bazı öğretmenlerle ilgili iddialar üzerine MEB’i uyarmıştı. Demir, MEB’e yazdığı yazıda, sınava girecek görevli öğretmenlerden belli bir kısmının sınava çok az bir zaman kala sınavda görev yapmayacaklarını beyan ederek görev iadesi yapacaklarına ilişkin iddialarla kamuoyunun ve adayların tedirgin edilmeye çalışıldığını ifade etmişti.

ÖSYM YGS SINAV GİRİŞ YERLERİ  TIKLA