Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı Kahramanmaraş Fuar alanında (KAFUM) düzenlenen törenle açıldı.

        Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) düzenlenen açılış töreni; Kahramanmaraş Vali Vekili Dr. Erkan Bulgan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük’ün açılış konuşmalarıyla başladı.

         Törende bir konuşma yapan Kahramanmaraş Vali Vekili Dr. Erkan Bulgan, “Köklü bir tarihe, muhteşem bir tabiata, zengin, doğal kaynaklarına, birikimli iş gücüne ve cesur işadamlarına sahip bir şehir olarak Kahramanmaraş, iki gündür çok güzel faaliyetlere ev sahipliği yapıyor. Tekstilde üretilen son model makineler burada tanıtılacak ve burada bunların açılışı yapılacak. Her sektörde olduğu gibi tekstilde de çağı yakalamak, son teknolojiden faydalanmak, inovasyon gelişmelerini takip etmek adına bu tür girişimler çok olumlu ve bunları valilik olarak ta teşvik ediyoruz” dedi.

             23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) açık olacak olan KTM2014 Tekstil Makineleri Fuarında, Türkiye’nin yanı sıra 22 ülkeden 250 firma, 4 gün süreyle tekstil ve konfeksiyon üretimi yapan son teknoloji ürünü makinelerini sergileyecek.