Geçtiğimiz Cuma günü Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olayda yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kahramanmaraşlı Ülkücüler gıyabi cenaze namazı kıldı ve Tekbir getirerek MHP İl Başkanlığı önüne kadar yürüdü.

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları’nın çağrısıyla Kahramanmaraş Ulu Camii’nde toplanan vatandaşlar, ikindi namazının ardından Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kıldı, dua etti. Gıyabi cenaze namazına MHP İl Başkanı Süleyman Öner,MHP Eski İl Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bastırmacı,partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde Türk Bayrağı ve yaşamını yitiren Çakıroğlu’nun fotoğrafını taşıyan kalabalık Ulu Camii’den MHP İl Başkanlığı’na kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Süleyman Öner; Biz Sabırlı Olmaya Devam Edeceğiz !

MHP İl Başkanı Süleyman Öner, burada yaptığı açıklamada,”Biz yine sabırlı olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Maalesef son günlerdeki olaylar artık sözün bitti noktaya gelen durumuna bizleri getirmiştir. Hiç kimse ülkücü hareketin sabrını ölçmeye çalışmasın. Başta şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Grup, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner’in açıklamasının ardından dağıldı.