Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci Türkoğlu halkı ile kucaklaştı.

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci, Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü ile ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İşlerinde başarı ve bol kazanç dileyen Akgemci, esnaflardan tam destek sözü aldı.

Esnaflarla ve vatandaşla uzun uzun sohbet eden Akgemci, Büyükşehir yasasını ve projelerini anlattı.

İlçede büyük ilgi ve sevgi  tezahüratlarıyla karşılanan Akgemci, bu ilgiye vereceği hizmetlerle layık olmaya çalışacağını söyledi ve Türkoğlu’nun merkeze en yakın ilçe olmasına rağmen bu güne kadar hizmetten nasibini alamadığını ifade ederek; “Türkoğlu’nun makûs talihini biz yeneceğiz. İlçe Belediye Başkan Adayımız Cafer Güçlü ile omuz omuza vererek, Türkoğlu İlçemizi yaşanabilir, kentleşme yolunda hızla ilerleyen modern bir ilçe yapacağız.

Her ikimizin de; ekonomik, sosyal, kültürel vs. her alanda ilçemizin gelişmesi adına önemli projeleri var. 

Türkoğlu, gerek sanayisi ile gerek doğal zenginlikleri ile hızla gelişmesi gereken bir ilçemiz. Ama ne yazık ki; bu zenginlikler hizmete dönüşmemiş. 

Merkeze en yakın ilçe olmasına rağmen yıllardır büyük bir köy olmaktan öteye gidememiş. İlçemize gelen memurlar, burada oturmayı bile tercih etmiyor, merkezde ikamet ediyorlar.

Türkoğlu’nun artık kaybedecek zamanı yok. Artık Büyükşehir olduk. Belediyeler iktidar partisinden olmazsa hizmet alamaz diye bir şey yok. Büyükşehrin bütçesi ilçeler dâhil bütün Kahramanmaraşlıların ödediği gelir vergisinin % 6’sı ile oluşuyor. Bu gelir belli. Buna kimse müdahale edemez. Ancak bu bütçeyi bir bütçe uzmanına bırakmak gerek ki; işte o zaman hizmet olarak size dönsün. İşte karşınızdayım, bu bütçenin 3 katını yönettim. Mesleğimde zirveye çıktım. Makam için değil memleketime hizmet için geldim. Ben hazırım, Sayın Cafer Güçlü hazır.

Hak ettiğiniz hizmeti alabilmek için çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için bu seçim bir milat. Sizlerde bunun farkındasınız. Destekleriniz bekliyorum” dedi.

Akgemci, esnafların sorularını cevaplandırırken, beklentilerini de tek tek not aldı ve : “Sizlerle birlikte yöneteceğiz bu kenti. Her bir vatandaşımızın önerisi dikkate alınacak. Önemli olan sizin nasıl bir Kahramanmaraş düşlediğiniz. Bizim yüz ağartan yüz projemiz hazır. 5 yılda kentimizin adına yakışır bir şekilde geleceğini inşa edeceğiz” dedi.