Maraşta Haber
Maraşta Haber

Türkiye’ye Çağ Atlattıracak Stadyum Projeleri

Taraftarı üzen Haber TFF’den geldi. 12 Şubat Stadyumu inceleme sonrası çimlerin yeterli olgunluğa ulaşmadığı gerekçesiyle 20 gün daha maç oynanamaz raporu verildi. Ligde kötü günler geçiren ve aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu etmeyen Kahramanmaraşspor Lig müsabakalarının geri kalanını 12 Şubat Stadyumunda oynamayı planlıyordu. Fakat federasyon bu talebe onay vermedi. PTT 1. Ligde mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Bolu […]

Türkiye’ye Çağ Atlattıracak Stadyum Projeleri

20 Kasım 2013 - 23:19A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Taraftarı üzen Haber TFF’den geldi. 12 Şubat Stadyumu inceleme sonrası çimlerin yeterli olgunluğa ulaşmadığı gerekçesiyle 20 gün daha maç oynanamaz raporu verildi.

Ligde kötü günler geçiren ve aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu etmeyen Kahramanmaraşspor Lig müsabakalarının geri kalanını 12 Şubat Stadyumunda oynamayı planlıyordu. Fakat federasyon bu talebe onay vermedi. PTT 1. Ligde mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Bolu maçını da Hanefi Mahçiçek’te oynayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tadilatı devam eden 12 Şubat Stadyumunun tadilatı ve yeni bakımı nedeni ile Bolu maçını da Hanefi Mahçiçek Stadyumuna verdi. 13 Kasım 2013 tarihinde TFF Resmi Web Sitesi müsabaka alanını 12 Şubat olarak göstererek Kahramanmaraş taraftarını mutlu etmişti.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye’de yapılacak olan yeni statlarla ilgili olarak bilgi verdi.

ADANA STADYUMU: 102 dönüm arazı üzerinde kuruluyor. Proje aşamasında. 33 bin seyirci kapasiteli. Tribün altları spor salonu olarak değerlendirilecek.

30104c16258d9c5db95e760537732aab_k acf18e92173bd205befe5aec70e45bbc_k

ANTALYA STADYUMU: 136 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor. 6 Aralık’ta ihalesi yapılacak. 33 bin seyirci kapasiteli. Stadyumun hemen yanı başında 10 bin seyirci kapasiteli bir spor salonu ve 3 bin seyirci kapasiteli yüzme havuzu yapılacak.

antalya

 

GAZİANTEP ARENA: 103 dönüm arazi üzerine yapılıyor. 27 Aralık’ta ihalesi yapılacak. 33 bin seyirci kapasiteli. Tribün altları sporları ile değerlendirilecek.

antep

antep2

BURSA’NIN TİMSAH ARENASI: Bursa Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan protokolle yapılıyor. 45 bin seyirci kapasiteli. Stadyumun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı. Tribün altları spor salonu olacak. Stadyum altında konferans salonları, kafeterya, alışveriş merkezi olacak.

bursa bursa2

 

ESKİŞEHİR STADYUMU: 166 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor.17 Kasım 2011’de ihalesi yapıldı. 33 bin seyirci kapasiteli. Tribün altları spor salonu olarak değerlendirilecek. Stadyum ES-ES’lilerin kırmızı-siyah çizgilerini yansıtıyor.

esk esk1

 

SELÇUKLU ESİNTİLERİ İLE DOLU KONYA STADYUMU: 42 bin seyirci kapasiteli. Tribün altlarında 12 adet bireysel branşlar için spor salonu bulunuyor. Konya Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan protokolle, arazi takası yöntemiyle yapılıyor. Stadyumun çevresinde olimpik bir yüzme havuzu, bir atletizm sahası, bir veledrom, bir adet spor salonu da yer alıyor. Klimalı stadyum olarak adlandırılıyor. 17 Ekim’de temeli atıldı. Su basmanı seviyesi büyük oranda çıkmış durumda.

kon

MALATYA’NIN KAYISI STADYUMU: Stadyumun temeli 19 Mayıs 2012’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldı. 62 spor tesisi ile birlikte temeli atılan stadyum 65 dönüm arazi üzerine yapılıyor. Kaba inşaatı %10 civarında tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli.

malatya

 

MERSİN’İN KARETTA GÖRÜNÜMLÜ STADYUMU 140 dönüm arazi üzerine inşa edilen 25 bin seyirci kapasiteli stadyumun temeli 19 Mayıs 2012’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldı. Kaba inşaatı %45 oranında tamamlandı. Stadyum 2013 yılında 17. Akdeniz Oyunlarına kadar tamamlanacak.

mersin

 

SAMSUN STADYUMU: 334 dönüm arazi üzerine kuruluyor. 3 Aralık’ta ihalesi yapılacak.33 bin seyirci kapasiteli olacak. Stadyumun hemen başında 7 bin 500 seyirci kapasiteli bir spor salonu da yer alıyor. Aralık ayında ihalesi yapılacak. Spor Salonunun kaba inşaatı büyük oranda tamamlanmış durumda.

samsun

 

SİVAS’IN AKILLI STADYUMU: 160 dönüm arazi üzerine kurulan stadyumun ihalesi TOKİ tarafından 18 Haziran 2012’de yapıldı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyum, Sivas’ın ağır kış koşulları dikkate alınarak inşa ediliyor. Kendi enerjisini ve suyunu üretecek stadyum Türkiye’nin ilk ekolojik akıllı stadyumu olacak.

sivas

TRABZON’UN DÜNYA HARİKASİ STADYUMU: Akyazı’da 795 dönüm deniz dolgusu yapılarak 458 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor. 40 bin seyirci kapasiteli. Stadyumun tribün altları dâhil olmak üzere tüm etrafı bir spor kompleksine dönüştürülüyor.

tr2 tr3 tr

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ