Maraşta Haber
Maraşta Haber

Tüm İlçelerde Aynı Heyecan

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, miting havasına bürünen seçim bürosu açılışlarına Andırın ilçesiyle devam etti.Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olan AK kadroları bağrına basan Andırın halkı, 30 Mart öncesinde zafer tablosu oluşturdu.   AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı Andırın ilçesinde de seçim bürosunu açarak, çalışmalarına ivme kazandırdı. Kentin hemen her ilçesinde miting havasına dönüşen açılışın […]

Tüm İlçelerde Aynı Heyecan

25 Şubat 2014 - 21:22A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, miting havasına bürünen seçim bürosu açılışlarına Andırın ilçesiyle devam etti.Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olan AK kadroları bağrına basan Andırın halkı, 30 Mart öncesinde zafer tablosu oluşturdu.

 

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı Andırın ilçesinde de seçim bürosunu açarak, çalışmalarına ivme kazandırdı. Kentin hemen her ilçesinde miting havasına dönüşen açılışın bir benzeri de Andırın’da yaşanırken, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olan ak kadroları bağrına basan Andırın halkı, 30 Mart öncesinde zafer tablosu oluşturdu.

 

AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, İl Başkanı Metin Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç ile Andırın Belediye Başkanı ve Adayı Baki Tezcan, gövde gösterisine dönüşen açılışta, birlik ve beraberlik görüntüsü verip, hizmetlerin artarak devam edeceği mesajını verdiler.

 

Törende konuşan Büyükşehir Adayı Erkoç, 30 Mart’ın Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirtip, hem ülke hem de Kahramanmaraş için önemini anlattı. 12 yıldır ülkede yakalanan istikrar ve yatırımların devam etmesi için ak kadroların bir kez daha iş başına gelmesi gerektiğini vurgulayan Erkoç, hayal olan yatırımları gerçeğe dönüştürmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Andırın için büyük önem taşıyan, Kadirli-Andırın-Göksun karayolunu yapmanın da kendilere nasip olduğunu ifade eden Erkoç, yeni dönemde hayata geçirecekleri proje ile Andırın-Kahramanmaraş yolunun da 10 kilometre kısalacağını belirtti. Erkoç, şöyle konuştu:

 

“Bir yolumuz var, yıllardan beri hayaliniz. Kadirli, Andırın ve Göksun yolu. Yüzyıllardan bu yana vardır bu yol. Buna kazmayı vurma cesaretini kimse gösteremedi. Çünkü birileri için bu yolları yapmak hayaldi. Ama biz kazmayı vurduk, şimdi çok hızlı bir şekilde çalışılıyor. Hayal olan işler gerçek olmaya devam ediyor. Andırın’da spor salonları yapılıyor, okullar yapılıyor, hizmetler devam ediyor, Meslek Yüksek Okulu yapılıyor. Köylerimize yollar, içme suları ve parkeler yapıyoruz. Bu hizmetler, faize giden paraların önlenmesiyle oldu ve bundan sonra da devam edecek. Artık büyükşehiriz omuz omuzayız. Önceden Geben ayrı Yeşilova ayrı olarak kendi planlamalarını yapardı. Ama büyükşehirle birlikte plan bütünlüğü oldu. İmkanlar birleşti. Andırın güçlü bir belediye haline geldi. Büyükşehirle beraber yeni dönemde Andırın’da daha büyük hizmetler gerçekleştireceğiz. Doğal güzellikleriyle, güzel insanıyla gurur duyduğumuz bir ilçemiz olan Andırın, inşallah yeni dönemde daha da iyi yerlere gelecek. Buradaki turizmi daha da canlandıracağız. Turizmcilerin yatırım yapmasını sağlayacağız. Siz yanımızda olduğunuz sürece hizmetler ardı ardına gelecek.”

 

– GÜVENÇ: “DEVLETİ VE MİLLETİ KAYNAŞTIRMAYA ÇALIŞANLARA KARŞI YA DARBE YAPTILAR, YA PARTİ KAPATTILAR. BUNLARIN AHLAKI BU”

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ise milletin 30 Mart’ta bir kez daha evlatlarına sahip çıkacağını söyledi. Geçmişte milletin kasıtlı olarak fakir ve cahil bırakılmaya çalışıldığını ifade eden Güvenç, şöyle konuştu:

“Onların istedikleri fakir bir toplum, cahil bir toplum, yönetilmesi, sömürülmesi kolay bir toplum. Buna menderes ‘yeter söz milletin’ dedi karşı çıktı. Milletiyle devletini kaynaştırma içerisine girdi. Ezanı asli yapısına kavuşturdu.Yok edilmeye çalışılan inançlarımızı tazeledi. Ahır haline getirilen camileri açmaya çalıştı. Bunu canıyla ödedi. Ne zaman ki bu ülkede ekonomiyi büyütmeye çalışan, devletle milleti kaynatmaya çalışan insanlar iş başına gelse bir kaos ortamı meydana getirdiler. Akabinde ya darbe yaptılar ya parti kapattılar. Bunların ahlakı bu. Daha sonra Erbakan Hocamız geldi ve onun da sonrasında 12 Eylül oldu. Rahmetli Özal geldi, o da Anadolu çocuklarından bir tanesiydi. ‘halka hizmet hakka hizmet’ dedi devletle milleti kaynaştırmaya çalıştı. Anadolu aslanları dedi, sermayeyi Anadolu’ya yaymaya çalıştı. İnanç düşmanlığını ortadan kaldırmaya çalıştı. Onu da Çankaya’da zehirlediler, ölsün diye Ankara’da gezdirip Hacettepe’ye getirdiler. Bu kez 2002’de yürekli bir insan çıktı ‘Sözde milletin kararda milletin’ diyen Recep Tayyip Erdoğan. Hemen entrikalar başladı ve seçime sokmadılar onu. Partiyi ilk seçime lidersiz soktular. Ama sizlerin duaları destekleri sayesinde her türlü entrikaları bariyerleri bir bir bozduk. ‘Bu fakirlik bu milletin kaderi değildir’ dedi halkı zenginleştirmek için her türlü gayreti gösterdi. Sizlerden isteğimiz ona ve yol arkadaşlarına 30 Mart’ta bir kez daha sahip çıkacağız ve ak kadroları işbaşına getireceğiz.”

 

– DOĞAN: “30 MART YEREL SEÇİMLERİN ÖTESİNDE GELECEĞİMİZİN OYLANDIĞI BİR REFERANDUMA DÖNÜŞMÜŞTÜR”

 

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan da 2 dönemdir ak belediyecilikle idare edilen Andırın’ın pırıl pırıl olduğunu söyledi. 30 Mart sonrasında da Erkoç ve Tezcan’ın el birliğiyle ilçeyi aydınlık yarınlara taşıyacağını ifade eden Doğan, Andırın halkının desteğinden hiçbir zaman kuşku duymadıklarını belirtti. Doğan, şunları söyledi:

 

“30 mart seçimleri, yerel seçimin ötesinde geleceğimizin oylandığı bir kader referandumuna dönüşmüştür. Biz her türlü küskünlüğü bir tarafa bırakarak Recep Tayyip Erdoğan’a azimle şevkle destek vermeliyiz. 17 Aralık’la birlikte büyük ve güçlü Türkiye’yi istemeyenler büyük bir operasyon başlattılar. Ama sizlerin derin sağduyusu ve güçlü desteği sayesinde o yargı vesayeti heveslileri tıpkı geçmişteki askeri vesayet heveslileri gibi sükutu hayale uğradılar, büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktalar. İnşallah Andırın önceki seçimlerde olduğu gibi 30 Mart seçimlerinde de AK Parti’ye en büyük desteği vererek, Recep Tayyip Erdoğan’a güç verecektir.”

 

Toplantıda konuşan Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’da görev süresi içerisinde yaptığı hizmetleri anlattı. “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Tezcan, şunları kaydetti:

 

“İlçemizde 10 yıl önce göreve başladığımızda yaz kış akmayan sularıyla, günde defalarca kesilen elektrikleriyle deforme olmuş caddeleriyle, toz toprak sokaklarıyla, olmayan kaldırımlarıyla adeta büyük bir köy görünümündeydi. Biz 10 yıl önce başladığımız bu görevi halka hizmeti hakka hizmet olarak gördük. Bu anlayışla Yaz kış yağmur çamur demeden ilçemizi layık olduğu hizmetlere kavuşturduk. Bundan sonraki süreçte de köylerimizi, beldelerimizi ve ilçelerimizi hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.”

 

Açılışın ardından ilçede esnaf gezisi yapan heyet, ardından Yeşilova Beldesi’ne geçti. Burada da vatandaşlar tarafından uzun bir araç kuyruğunun yanı sıra davul ve zurnalarla karşılanan heyet, buradaki seçim bürosu açılışının ardından belde sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

3 5 6 9 12 17 18

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ