Maraşta Haber
Maraşta Haber

TÜFAD’dan Profesyonel Takımlarımıza Ziyaret

TÜFAD Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Profesyonel Liglerde mücadele eden Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u Tesislerinde ziyaret ederek başarılar dilediler. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesi’nin geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongresi sonucu güven tazeleyen mevcut başkan Mesut Çanak ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Ejder Orak, Hüseyin Azgın, Selami Parsıloğlu,  Salih Fidan, Oğuz Kılınç, Ökkeş […]

TÜFAD’dan Profesyonel Takımlarımıza Ziyaret

23 Ocak 2015 - 13:41A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

TÜFAD Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Profesyonel Liglerde mücadele eden Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u Tesislerinde ziyaret ederek başarılar dilediler.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesi’nin geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongresi sonucu güven tazeleyen mevcut başkan Mesut Çanak ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Ejder Orak, Hüseyin Azgın, Selami Parsıloğlu,  Salih Fidan, Oğuz Kılınç, Ökkeş Kale ve Sait Akay’dan oluşan heyet SPOR-TOTO 2. lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ve 3. lig 3. Grupta mücadele eden  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yönetimini tesislerde ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.

TÜFAD heyeti ilk ziyaretini Kahramanmaraşspor Kulübüne gerçekleştirdi. Burada Kulüp Başkanı  Fatih Mehmet Ceyhan, Sportif direktör İzzet Kazancı, yardımcı Antrenör Ferhat Özdemir ve kaleci Antrenörü Ahmet Bayrakçı  tarafından karşılanan heyet futbolla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

TÜFAD Başkanı Mesut Çanak, Kahramanmaraşspor’un ligde başarılı olması için kendilerine düşen görevi layıkı ile yerine getireceklerini belirterek, Kahramanmaraşspor’un mutlaka bir üst ligde mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Çanak, Kahramanmaraş’ta lisanslı antrenör sayısında büyük artış olduğunu belirterek, Kahramanmaraş’ta lisansız antrenör kalmayıncaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Kahramanmaraşspor’da Kahramanmaraşlı antrenörlerin görev yapmasından mutluluk duyduklarını belirten Çanak, Kahramanmaraşlı antrenörlerin sadece Kahramanmaraş’ta değil Türkiye’nin bir çok yerinde de antrenörlük yapmalarından büyük gurur duyacaklarını ifade etti.

Bu başarının da hemen olacağı anlamına gelmediğini belirten Çanak, Kahramanmaraşspor’da görev yapan antrenörlerimiz yıllarca bir çok takımda antrenörlük yaptılar, tecrübe kazandılar ve Kahramanmaraşspor’da görev yapıyorlar. Yani bu başarı bir anda  olmadı, çalışmayla tecrübeyle oldu, bunun için başka takımlarda görev alacak antrenörlerimiz büyük özveri gösterecekler ve çalışacaklar, başaracaklar, alınlarının akı ile de Kahramanmaraşımızı başka illerde temsil edeceklerdir” dedi.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kahramanmaraşspor’un önce ligde kalması için büyük çaba göstereceklerini ve bunda da başarılı olacaklarını belirterek, Ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını ve fakat ilerleyen haftalarda taraftarında desteği ile başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.

Ceyhan, Ligde rahat bir konuma geldikten sonra Kahramanmaraşspor’u kurumsal bir yapıya kazandırmak için çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Bunun için ilk olarak LEO markası ile Kahramanmaraşspor ürünlerini piyasa süreceğiz. Bununla birlikte Kahramanmaraşspor’a gelir kaynağı oluşturacağız.” Dedi.

Kahramanmaraşspor’un kurulduğu günden bu yana kadar hiçbir dönemde bu kadar yalnızlaştırılmadığını ifade ederek, “Kahramanmaraşspor’a 10 bin liralık reklam alabilmek için  çırpınıyoruz. Adeta çalmadığımız kapı kalmadı. Kendi imkanlarımızla ilk önce sigorta, maliye borçlarını yapılandırdık, şu ana kadar ödeme noktasında bir sıkıntı yaşamadık. İkinci yarı transfer ettiğimiz futbolcuların peşinatlarını anında ödedik. Şu anda sıkıntı görünmüyor, fakat Kahramanmaraşlı işadamlarının Kahramanmaraşspor’a sahip çıkması gerek” dedi.

Ceyhan ayrıca, Kahramanmaraşspor’un  46.cı yılını kutlama programı da düzenleyeceklerini ifade  ederek, müftülük civarında  LEO markası ile Kahramanmaraşspor ürünlerinin satılacağı storenin açılışını 21 Şubat’ta yapacağız, ayrıca o tarihte Kahramanmaraşspor’un başarısında emeği geçen Kahramanmaraşspor’un Süper Ligde mücadele ettiği tarihte  formasını giymiş ve isim yapmış futbolculardan oluşan şöhretler  karmasının da bir gösteri maçı yapacağını söyledi.

TÜFAD heyeti ikinci ziyaretini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a gerçekleştirdi.

Burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  yöneticileri tarafından karşılanan heyet takımın son durumu ile ilgili olarak bilgi aldılar.

TÜFAD heyeti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sandıklıspor maçında başarılar dileyerek galibiyet beklediklerini söylediler.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ