Kahramanmaraş’ta Hava Şartlarının olumsuzluğuna rağmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri TEOG sınavı sorularını yüksek kesimlerde kar yağışı devam eden bölgelerde ki okullara yetiştirdiler.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında uygulanacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişle ilgili Merkezi Ortak Sınavının ilki  (26- Kasım 2014) bugün itibariyle başladı. Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimiz Kahramanmaraş’ın yüksek kesimlerinde kar yağışının devam ettiği, bu şartlara rağmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri TEOG sınavı sorularını okullara yetiştirdiği belirtiliyor. Sınava 27 Kasım 2014 günüde  devam edilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt  TEOG Sınavı ile daha önce şu açıklamayı yapmıştı.

“Milli Eğitim Bakanlığımız bu sınavı çok önemsiyor, sınavla ilgili olarak ilimizde tüm hazırlıkları tamamladık, sınavın sorunsuz ve başarılı bir şekilde yapılabilmesi için Müdürlüğümüz ve okul yöneticilerimizle toplantılar yaptık. Okul yöneticilerimizin ve öğretmen arkadaşlarımızın gayretli çalışmalarına ihtiyaç duyulduğunu, bu anlamda arkadaşlarımızın gayreti ve özverili çalışmalarıyla sınavın başarıyla uygulanacağına inancın tam olduğunu belirterek gayret ve çalışmalarından dolayı şimdiden yönetici ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”