Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Afşin’li hemşehrimiz Funda Kocabıyık Kahramanmaraş’a yaptığı çalışma ziyaretinin ardından Baba ocağı Afşin’e geldi.

Kocabıyık ilk olarak Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

 Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile bir süre sohbet eden Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık burada Basın Mensuplarına yaptığı açıklamada:” Memleketimde bulunmaktan çok mutluyum. Afşin için verimli bir ziyaret olacağı kanaatindeyim. Memleketimiz için neler yapılabilir bunları değerlendireceğiz” dedi.

 Daha sonra Cuma namazının ardından Eshab-ı Kehf Külliyesinde onuruna verilen öğle yemeğine katılan Funda Kocabıyık’ı Kaymakam Fatih Aksoy, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan ve eşleri yalnız bırakmadı.

 Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Afşin Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, “Temel Eğitim Genel Müdürümüzü Baba ocağında ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bu ziyaretin olumlu sonuçlar vereceğine inanıyorum.4 Okulumuzda incelemelerde bulunduk ve dosyasını sunduk. Ayrıca 8 okulumuzun tadilatı ile ilgili bilgileri kendilerine aktardık. Fen Lisesinin ilçemizde açılmasıyla ilgili de bizlere destek sözü verdi. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.