Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Halk eğitim Merkezi onlarca meslek dalında eğitim alan kursiyerleri ile birlikte yılsonu sergisi gerçekleştirdi.

Yüzlerce kursiyerin eserlerin sergilendiği Halk Eğitim sergisi, büyük ilgi gördü. Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Halk Eğitim Merkezi açtığı ve 3 gün sürecek Halk Eğitim Merkezinin açılışına, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Şube Müdürü Ali Tiyek, Mustafa Bardak,Dulkadiroğlu- Kahramanmaraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Devrek, HBÖ Şefi Bayram Metin,  Aksu TV Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner, Okul Müdürleri, öğretmenler, çok sayıda kursiyer ve yakını katıldı.

Açılış öncesi konuşan Suzan ve Abdulhakim Halk Eğitim Merkezi Edebiyat öğretmeni Demet Kiraz serginin hazırlanmasında emeği geçen, başta öğretmenler olmak üzere emekleri için kursiyerlere, katılımcılara teşekkür edip, sergi hakkında bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü;  “2013-2014 Eğitim Öğretim yılında 1 Eylül 2013 başlangıç tarihi itibariyle bugüne İl genelinde 150 meslek dalında yüzlerce kurs açtıklarını, bu kurslar sonucunda çok güzel eserlerin ortaya çıktığına dikkat çekip emeği geçenleri kutladı.

Serginin açılış kurdelesi İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Şube Müdürü Ali Tiyek, Mehmet Bardak ve Suzan ve Abdulhakim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Kılıçkıran tarafından kesildi. Protokol üyeleri ve vatandaşlar sergiye yoğun ilgi göstermişlerdi. Sergilenen eserler kursiyerlerden bilgiler alınarak tek tek gezildi. Sergi üç gün açık kalacak.

Haber&Foto: MSK