Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Arslan Akmaz; Stratejik Plan çalışmalarında planın sahiplenilmesinin ve katılımcı bir yaklaşımla oluşturulmasının önemli olduğunu vurguladı.

Çalışmalara hız veren stratejik planlama ekibi tüm daire başkanlıklarıyla birebir görüşmeler yaparak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ilk Stratejik Planına son şeklini vermek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı ve şube müdürleriyle yapılan toplantıda stratejik plan ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcı bir anlayışla hazırlanan Stratejik Planlamanın, uygulanma yüzdesinin daha yüksek olacağını ifade etti.

Strateji Geliştirme Şube Müdürü Yunus İnciroğlu; Stratejik planın hazırlık çalışmalarında son aşamaya gelindiğini, Daire Başkanlıklarıyla yapılan görüşmelerden sonra Stratejik Plan taslağının oluşturulacağının bilgisini verdi.