Maraşta Haber
Maraşta Haber

Sizlerle bir destan yazılacak!

Mahalli seçimlere birkaç gün kala, MHP’deki hareketlilik, dur durak bilmeksizin koşuşturma vatandaşın da dikkatinden kaçmıyor. 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimler için o mahalle senin, bu mahalle benim demeden, yorulmadan koşturan MHP teşkilatı, bu kez de Kervanhan’da bir istişare toplantısına katıldılar. 18 ve 19. dönem Anavatan Kahramanmaraş Milletvekili Ali Topçuoğlu’nun ev sahipliği yaptığı istişare toplantısı, […]

Sizlerle bir destan yazılacak!

27 Mart 2014 - 8:58A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Mahalli seçimlere birkaç gün kala, MHP’deki hareketlilik, dur durak bilmeksizin koşuşturma vatandaşın da dikkatinden kaçmıyor.

30 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimler için o mahalle senin, bu mahalle benim demeden, yorulmadan koşturan MHP teşkilatı, bu kez de Kervanhan’da bir istişare toplantısına katıldılar.

18 ve 19. dönem Anavatan Kahramanmaraş Milletvekili Ali Topçuoğlu’nun ev sahipliği yaptığı istişare toplantısı, tama bir bayram ve şölen havasında geçti.

Teşkilatın ve milletvekili ile belediye meclis üyelerinin tam kadro katıldığı gecenin açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Av.Neslihan Koca Nergiz oldu.

Nergiz, yola çıktığında kar topu gibi olduğunu, yola çıktıktan sonra ada abu kar topunun çığ  gibi büyüdüğünü, halkın her geçen gün kendisine ve partisine büyük teveccüh gösterdiğini, bu seçimin mutlak galibinin kendisi olduğunu belirterek, geceyi düzenlediği, ev sahipliği yaptığı için Ali Topçuoğlu’na teşekkür etti.

8 copy

HIRSIZLIK, YOLSUZLUK VE PARALEL YAPI

Bu seçimin bir dönem noktası olduğunu belirterek konuşmasına başlayan MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, çocuklarımızın geleceği için herkesin doğru ve isabetli karar vermesi gerektiğine inandığını söyledi, sonra da iktidara yüklenerek, yaptıkları hırsızlık ve yolsuzluğun faturasını paralel yapıya kestiklerini ileri sürerek, “Bu seçim hepimiz için, şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli. Adaylarımız A kalite insanlar ki, gittikleri yerde vatandaşlar kendilerini bağrına basıyorlar. Bizim halkla bir gönül bağımız var, ki bu bağ her geçen gün daha da güçleniyor. Millet odaklı siyaset yaptığımız için halk bize inanıyor, güveniyor. Şimdi de Türkçe Olimpiyatlarını yapmayacaklarmış. Dikkat ediyoruz, bu komitenin başkanı olan Mehmet Sağlam sessizliğini koruyor, neden konuşmuyor. Ancak belediyeyi aldığımızda, Türkçe Olimpiyatlarının Kahramanmaraş ayağını biz hayata geçireceğiz” dedi.

30 MART MHP’NİN ZAFERİ OLACAK!

Geceye ev sahipliği yapan eski milletvekili Ali Topçuoğlu’nun aynı zamanda damadı olan MHP milletvekili Mesut Dedeoğlu ise, kayınbabasına teşekkür etti,  3 aydır kesintisiz seçim çalışmaları sebebiyle Kahramanmaraş’ta olduğunun da altını çizerek, teşkilat olarak, adaylarla birlikte kenetlenildiğini, vatandaşın da bu kenetlenmeden, bu büyümeden nasiplenerek 30 Mart mahalli seçimlerinde oyunu MHP’ye vereceğini ileri sürdü, “Göreceksiniz, bu kadro ile 30 Mart’tan zaferle çıkacağız. Bunu görüyorum. Kahramanmaraş’ın birçok sorunları var. ben bunları milletvekili olarak, sizin seçip Ankara’ya gönderdiğiniz kardeşiniz olarak mecliste dile  getirdim, soru önergeleri verdim.  Bunu yaparken çözüm önerilerini de beraberinde sundum. Ama yalnız kaldım” dedi, 30 Mart mahalli seçimlerindeki skoru da 12-0 olarak ilan etti.

6 copy

MERHUM YAZICIOĞLU’NU RAHMETLE ANIYORUZ

Dedeoğlu, 5 yıl önce Keş Dağı’ndaki helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP lideri merhum Muhsin Yazıcığoğlu’nun da ölüm yıldönümü olduğunu, onu rahmetle anmadan geçemeyeceğini söyledikten sonra, şunları ifade etti; “Gecemizi gündüzümüze kattık. 24 saat çalışıyoruz ki, zaman yetmiyor. Yorulmuyoruz, bıkmıyoruz, usanmıyoruz. Çünkü partimize ilgi, teveccüh çığ gibi artıyor. Bu seçtim MHP’nin seçimi olacak, çünkü herkes MHP diyor. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın!” diye konuştu, iktidarın Türkçe Olimpiyatlarına koyduğu ambargoyu gündeme getirerek, “Kimse merak etmesin, inşallah belediyeleri aldığımızda, büyükşehiri aldığımızda, bu organizasyon bizimle sürecek,  devam edecek, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadesini kullandı.

AYAKTA KALAN TEK PARTİ

Geceye ev sahipliği yapan eski milletvekili Ali Topçuoğlu da 1948 tarihinde kurulan MHP’nin, siyasi partiler içerisinde ayakta kalan tek parti olduğuna vurgu yaptı, iktidarı eleştirdi, “Vatan sathına kin tohumları ekenler, ısırgan otu biçerler” dediğinde salon alkışa boğuldu, bu dava etrafında toplanıldığını, 30 Mart sonrası zafere ulaşan kitlenin MHP olacağını dile getirdi, son olarak da sözlerini şu cümlelerle tamamladı, “30 Mart sonrası zafere ulaşılacaktır, buna inanıyorum. Hepinizi seviyorum, cümlenizi bağrıma basıyorum, bayramınız mutlu, zaferiniz kutlu olsun”

HERKESİ MİTİNGE BEKLİYORUZ!

Bu çağrıyı yapan da MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci oldu.

Kentin en önemli sorunun merkezin ilçelerle olan bağlantı yollarının yetersizliğini, kifayetsizliğini ifade etti, büyükşehiri aldıklarında bu sorunun mutlaka çözüme kavuşacağı müjdesini verdi.

Akgemci, uzun ve yorucu seçim kampanyasına rağmen yorulmadıklarını, halkın ilgisi ve teveccühü karşısında herşeyi unuttuklarını söyleyerek, 31 Mart sabahı herkesin mutlu uyanacağı müjdesini bir kere daha verirken, “Yeni bir destan yazılacak. Bu destanı sizlerle birlikte yazacağız” dedi ve iktidarın yasakladığı Türkçe olimpiyatı için, devamı hususunda herkesin emin olmasını istedi.

Hızlı tren olayının AK Partililerin kimyasını bozduğunu, aslında hızlı tren diye bir projenin bulunmadığını, bunların halkı kandırmaktan başka bir iş yapamadıklarını ileri sürerek, Perşembe günü MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Müftülük meydanında, halka sesleneceği saatte herkesi mitinge beklediğini duyurdu.

17 copy 16 copy 15 copy 14 copy 13 copy  11 copy 10 copy 9 copy 7 copy  5 copy 4Ü copy 3 copy 2 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ