Niğde’de dün güvenlik güçlerine yönelik saldırıda şehit olan Astsubay Adil Kozanoğlu, memleketi Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

CHP Burdur milletvekili Ramazan Kerim ÖZKAN, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal  ATEŞ, CHP İl Başkanı  Esat ŞENGÜL, İlçe Başkanı ve Türkoğlu Belediye Başkan Adayı hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Ast.Subay Kd.Çavuş Adil Kozanoğlu’nu son yolculuğuna uğurladılar.Şehidimizin ailesine başsağlığı ve Yüce Allah’tan (c.c) rahmet diler, sabır niyaz ederiz.

Olayla ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal ATEŞ şu sözleri dile getirdi.

Hain saldırı sonucu şehit olan 1’i asker 1’i polis, 2 güvenlik görevlimize ve 1 vatandaşımıza Yüce Allah’tan (c.c) rahmet diler, başta aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Teşkilatımıza ve aziz Türk milletimize başsağlığı ve sabır niyaz ederim.
Seçimden önce bunların yapılıyor olması çok düşündürücü. Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen birileri var. Bunlar gerçekten üzüntü verici.Bu ülkenin her zamankinden daha çok birlik bütünlük ve kardeşliğe ihtiyacı var.Milletimiz uyanık olmalı bu tür oyunlara gelmeyeceğiz.Bu olayları çıkarmak isteyenler bizim sabrımızı sınamasınlar.. Biz bu seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini arzu ediyoruz. Bu anlamda ülkede kaos yaratmak isteyenleri lanetliyor, şehitlerimize ve vatandaşımıza Yüce Allah’tan (c.c) bir kez daha rahmet diliyorum.