Son zamanlarda Türkiye gündeminde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sedat Peker, 28 Kasım Cuma günü saat 14:00’da Kahramanmaraş’a geliyor.

Merhum avukat Adil Özdoğan’ın mezarını ziyaret etmek için Kahramanmaraş’a gelecek olan Sedat Peker, Pazarcık’ta anma merasimine katılacak. Salman Özdoğan’ın misafiri olarak Kahramanmaraş’a gelecek olan Sedat Peker, 28 Kasım Cuma günü saat 14:00’da Kahramanmaraş Havalimanı’nda karşılanacak ve havalananından topluca Pazarcık Asri Mezarlığına hareket edilecek.

Sedat Peker’in Kahramanmaraş’a geleceğini öğrenen sevenlerinin sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile etkinlik oluşturdukları ve Peker için karşılama yapacakları öğrenildi. Katılımın yüksek olması bekleniyor.

Sedat Peker’in Muhsin Yazıcıoğlu Kabir Ziyareti

Sedat Peker, Muhsin Yazıoğlu’nun ölümü bence bir kaza değil. Gerçekten kaza sonucu vefat etse bile hiç bir zaman insanların kafasında soru işaretleri hiç bir zaman bitmez. Benim gibi Muhsin başkanı seven sayan insanların zaten normal bulması mümkün değildir. Zaten elde bulunan doneler de bunun kaza olmadığını gösteriyor. Türkiye içinde böyle bir operasyon yapılsa, aynı saniye haberi olacağına inanıyorum. Yurt dışından böyle bir organizasyon yapılabilir.”