Podyumlarda adeta fırtına gibi esen Şebnem Schaefer, 23 Ocak Perşembe günü Kahramanmaraş Piazza’da, 24 Ocak Cuma günü ise Şanlıurfa Piazza’da unutulmaz bir şova imza atmaya hazırlanıyor.

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da geçen yıl art arda hizmete açılan ve açıldıkları günden itibaren sadece hesaplı alışveriş değil, sosyal ve kültürel etkinliklerin de merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri bu kez ünlü model, oyuncu ve sunucu Şebnem Schaefer’in de aralarında bulunduğu ünlü mankenleri konuk ediyor.

Podyumlarda adeta fırtına gibi esen Şebnem Schaefer, 23 Ocak Perşembe günü Kahramanmaraş Piazza’da, 24 Ocak Cuma günü ise Şanlıurfa Piazza’da unutulmaz bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Alışveriş merkezlerindeki markaların 2014 konseptinin yansıtılacağı defile Şanlıurfa’da‘’Göbeklitepe’ vurgusuyla gerçekleşecek. Ünlü manken Schaefer ayrıca buz pistinde özel bir gösteri de sunacak.

İzleyenleri modanın renkli dünyasında yolculuğa çıkaracak defilede, ünlü model, oyuncu ve sunucu Şebnem Schaefer, izleyenlere sürprizler de yapmaya hazırlanıyor.