Ziyaretçilerine alışveriş, yaşam ve eğlence alanı sunmanın yanı sıra kentin sosyal yaşamını da renklendiren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde adeta nefesler tutularak izlenen defile sunan ünlü model, sunucu ve manken Şebnem Schaefer,  AVM’yi karış karış gezdi alışveriş yaptı.

 

Podyumların aranan isimlerinden Şebnem Schaefer, Piazza’da hayranlarının onunla birlikte fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi. Lezzetler şöleni sunan İkbal’de yemek ve tatlısını yiyen ardından  kahvesini içen ünlü manken tüm ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

”Almanya’da böyle güzel AVM’ler yok” diyen Şebnem Schaefer, alışveriş de yaptı. Daha çok pembe giysilere yöneldiği dikkati çeken ünlü manken, ”Benim rengin pembe. Bu renk moda olsun ya da olmasın önemli değil, yine de giyerim’‘ dedi.

 

Ünlü manken ve oyuncu Şebnem Schaefer, buz pistinde defile için deneme kaymaları yaparak pistin adeta tozunu attırdı.15 yaşında Almanya’da mankenliğe başlayarak daha sonra Türkiye’de modelliğe devam eden  ve 1995 yılında Avrupa’nın En Güzel Türk Kızı ünvanını alan Şebnem Schaeffer  Kahramanmaraş  Piazza’da yoğun iş temposunun yorgunluğunu attı.