Sağlık-Sen İl Başkanlığı tarafından yaptırılan bin 500 kişilik aşure, Elbistan Devlet Hastanesi bahçesinde vatandaşlara ikram edildi.

Hastane bahçesinde düzenlenen etkinliğe İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Murat Küçük, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Nuran Gök, Elbistan SGK Müdürü Halis Güven, Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammed Fatih Kılaç, Başhekim Yardımcısı Dr. Ferruh Kılıç, Hastane Müdürü Mehmet Doğan, Sağlık-Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Sağlık-Sen Elbistan Temsilcisi Halil Akın, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, hastane personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Halil Akın, aşure dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada “İl merkezimizde düzenlemiş olduğumuz aşure gününden dolayı Elbistan’da da bir aşure günü düzenledik. Bildiğiniz gibi Muharrem ayı dostluk ve kardeşliğin birleştiği, simgelendiği bir aydır. Biz de dostluğumuzu ve kardeşliğimizi birleştirmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammed Fatih Kılaç ise, “Sağlık-Sen tarafından hastanemiz bünyesinde aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Hem hasta yakınlarına ve hastalara hem de personelimize. Allah hayırlarını kabul etsin. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener ise, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Büyük bir sivil toplum kuruluşu olan Sağlık-Sen örnek faaliyetlerine devam ediyor. Şu anki düzenlenen aşure şenliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sağlık-Sen diğer sivil toplum örgütlerine örnek olabilecek tarzda faaliyetlerine devam ediyor. Bunu sevinerek izliyoruz. İnşallah bu yapılan faaliyetler barışa, kardeşliğe katkısı olur. Tüm sağlık çalışanlarımızın ve halkımızın barış ve kardeşlik içerisinden yaşamalarına vesile olur inşallah.”