Maraşta Haber
Maraşta Haber

Sağlam Ve Mahçiçek’ten 10 Ağustos Turları

Milli Eğitim eski Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçimleri dolayısıyla sandıkları dolaşıp, seçmenlerle buluştu. Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanını seçmek için tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da vatandaşlar bugün sandık başına gitti. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve Merkez […]

Sağlam Ve Mahçiçek’ten 10 Ağustos Turları

10 Ağustos 2014 - 18:42A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Milli Eğitim eski Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçimleri dolayısıyla sandıkları dolaşıp, seçmenlerle buluştu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanını seçmek için tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da vatandaşlar bugün sandık başına gitti. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve Merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de, halkın ilk kez direk kendi iradesiyle Reis-i Cumhurunu seçtiği seçimler dolayısıyla sandıkları ziyaret etti.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal ve AK Partili teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Ahmet Bayazıt, Hasan Balcı ve Abdurrahim Karakoç Okullarını dolaşan Sağlam ve Mahçiçek, vatandaşlarla sohbet edip, seçim yorumlarını aldı. Sandık kurulu görevlileri ile polis memurlarına da işlerinde kolaylıklar dileyen ikili daha vatandaşlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seçimleri değerlendiren Sağlam, vatandaşın ilk kez kendi iradesiyle direkt olarak cumhurbaşkanını seçtiğini anımsattı. Seçimlerin hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Sağlam, şöyle konuştu:

“Bu seçimlerin memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu gün yapılan bu seçimlerin daha büyük yeniliklere, daha büyük demokratik değişikliklere sahne olmasını diliyorum. Allah memleketimiz için hayırlı etsin, milletimizin birlik ve beraberliği daim olsun.”

MAHÇİÇEK OYUNU AHMET BAYAZIT İLKOKULU’NDA KULLANDI

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu Ahmet Bayazıt İlkokulu’ndaki 2030 numaralı sandıkta kullandı.

Sandık başına gelen Mahçiçek, buradaki görevlilerle konuşup, katılımlarla ilgili bilgi aldı. Seçmen kağıdının kontrolünün ardından kabine giren Mahçiçek, daha sonra oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa attı.

Seçimleri değerlendiren Mahçiçek, AK Parti’nin en önemli reformlarından birisinin Cumhurbaşkanını seçme yetkisini direkt halka vermesi olduğunu söyledi. Seçim sonuçlarının, Türkiye ve İslam Coğrafyası için hayırlar getirmesini dileyen Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Anayasa değişikliği ile parlamentonun seçtiği cumhurbaşkanını artık halk iradesi ile seçiyoruz. Bu günde ilk defa halkın iradesiyle, vatandaşlarımızın o güzel oylarıyla cumhurbaşkanını seçiyor. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böyle bir değişikliği yaptığı için de AK Parti hükümetimize ve parlamentomuza teşekkür ediyorum. İnşallah bu seçimin ardından ülkemiz gücüne güç katacak, Başbakanımız ve inşallah bu seçimin ardından Cumhurbaşkanı olacak Recep Tayyip Erdoğan’la ülkemiz 2023 hedeflerine daha emin adımlarla yürüyecektir. Ben bir kez daha seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve bizden ümit bekleyen tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini diliyorum.”

DSC_62133 copy DSC_62277 copy DSC_62355 copy DSC_62500 copy DSC_62722 copy DSC_63700 copy

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ