Özel Sevinç Yağmuru-Özel Eğitim ve Rehabilatasyon merkezi, Kahramanmaraş Binevler Anaokulu minik kalpler sınıfı ve TEMA Vakfı işbirliği ile Fidanımla Büyüyorum Kampanyası doğrultusunda palamut dikimi gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Özel Sevinç Yağmuru-Özel Eğitim ve Rehabilatasyon merkezi yönetici ve öğrencileri ile Binevler Anaokulu minik kalpler sınıfı öğrencileri arasındaki kaynaşma görülmeye değerdi. Programın başında Binevler Anaokulu minik kalpler sınıfı öğrencileri ev sahibi Kahramanmaraş Özel Sevinç Yağmuru-Özel Eğitim ve Rehabilatasyon merkezi öğrencilerine hazırlamış oldukları kartpostalları hediye ederek ilk kaynaşmayı sağladılar.

Çalan davul ve zurna eşliğinde birliktelik ve coşku sağlandı. Kahramanmaraş TEMA Vakfı İl Temsilcisi Cafer Kalalı palamut dikimi hakkında bilgi vererek uygulamaya geçildi. Çok sayıda palamut saksılarda toprakla buluştu ve her öğrencinin bir fidanı oldu.

Kahramanmaraş Özel Sevinç Yağmuru-Özel Eğitim ve Rehabilatasyon merkezi kurum müdürü Osman Demirci böyle bir etkinliği gerçekleştirdikleri için Kahramanmaraş TEMA Vakfı İl Temsilcisi Cafer Kalalı ve Binevler Anaokulu minik kalpler sınıfı öğretmeni Arzu Yelpaze’ye teşekkür etti.

TEMA Vakfı İl Temsilcisi Cafer Kalalı ise bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan ve ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Özel Sevinç Yağmuru-Özel Eğitim ve Rehabilatasyon merkezi kurum müdürü Osman Demirci ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Program sonrasında katılımcılara ikram yapıldı.