Cumhuriyet Halk Partisi’nin 18. Olağanüstü Kurultayı’nın ardından gerçekleşen Parti Meclisi (PM) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, CHP Parti Meclisine seçilerek, CHP’nin A Takımındaki yerini aldı.

CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı Parti Meclisi seçimlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi’nde yapılan CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı’nda Parti Meclisi (PM) seçiminde Kılıçdaroğlu’nun PM listesi delindi. Etkin ve aktif çalışmaları ile dikkat çeken CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, 588 oy alarak CHP Parti Meclisindeki yerini aldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi’nde yapılan Kurultay’da Parti Meclisi (PM) seçiminde en yüksek oyu İstanbul Milletvekili İhsan Özkes aldı. PM seçiminde bin 218 delegeden bin 121’i oy kullandı. Oyların 976’sı geçerli, 145’i geçeriz sayıldı.

Gazeteci Tuncay Özkan’ın 4. en yüksek oyu aldığı CHP Parti Meclisi Seçimlerinde CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat aldığı 588 oyla CHP’nin yeni vitrinindeki yerini almış oldu ve daha etkin ve güçlü bir konum elde etti.