Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Osman Gazi Ortaokulu’nda İl Milli Eğitim Yöneticilerinin katılımı ile Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) toplantısı yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mesut Alkan’nın talimatları doğrultusunda Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri 2. TEOG sınavında başarıyı yakalama adına okulları gezmeye devam ediyorlar.  Millî Eğitim Müdür yardımcısı Ahmet Akküncü, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen,  Millî Eğitim Şube Müdürü Ertan Göl, ve Eyüp Karataş Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Osman Gazi Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul yöneticileri, Türkçe, matematik, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, yabancı dil (İngilizce) dersleri öğretmenleri ile toplantı yaptılar.

Osman Gazi Ortaokulu Müdürü Ökkeş Turaç çalışmalarla ilgili ön bilgi verdi. Millî eğitim yöneticileri tek tek konuşarak TEOG sınavının önemi ve başarının nasıl yakalanması konusunda geniş bilgiler verdiler. Branşların zümre öğretmenleri program dahilinde konuların öğrencilere verildiğini, şimdi ise tekrar çalışmalarına başladıklarını ve 2. TEOG sınavı öncesinde deneme sınavı yapacaklarını belirttiler.

Yöneticiler,  Osman Gazi Ortaokulu’ndan büyük başarı beklediklerine dikkat çekerek, öğretmenlere teşekkür edip, başarı dilediler ve okuldan ayrıldılar.