Kahramanmaraş- Onikişubat İlçesi 3.Eğitim Bölgesi Koordinatör Okul Mükrime Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesinde bağlı okul müdürleriyle yılsonu toplantısı yapıldı.

3. Eğitim Bölgesi Mükrime Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Ömer Telli Başkanlığında yapılan yılsonu değerlendirme toplantısına Ahmet Bayazıt İlkokulu, 125. Yıl Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu, Binevler Anaokulu, Binevler İlk ve Ortaokulu, Gülizar Şamil Aktaş Anadolu Lisesi, Klavuzlu Abdulgani Seyithanoğlu İlkokulu, MADO Kadriye Kanbur İlkokulu, Mimar Sinan İlkokulu, Ömer Faruk Arıkan Ortaokulu, Serhan Çalık Ortaokulu, Süreyya Güneş anaokulu, Şevket Bulut İlk ve Ortaokulu, İsmail Kurtul İlkokulu, Türk Telekom Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Süha Erler Anadolu Lisesi, Yunus Emre Ortaokulu, Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yöneticileri katıldı.

3. Eğitim Bölgesinin ilk toplantısı olduğu için gündemi gereği okul müdürleri kendilerini tanıttılar. 2013-2014 Eğitim-öğretim döneminde karşılaşılan problemler, gerçekleştirilen eğitim çalışmaları ele alınarak değerlendirildi. TEOG ve LYS sınavları ile ilgili değerlendirme çalışması yapıldı. Okulların birbirlerinden faydalanabilecekleri ortak alanlar araştırıldı. Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.