Maraşta Haber
Maraşta Haber

Oniki Şubat Belediye Başkanlığı için Cevdet Kabakcı Başvurusunu Yaptı

Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Oniki Şubat Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatında bulundu. AK Parti binasında gerçekleştirilen müracaat sırasında bir konuşma yapan Oniki Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Kabakcı, hizmetkâr olmaya geldiklerini söyledi. Oniki Şubat Belediyesi Başkan Aday Adayı Kabakcı yaptığı konuşmada: “Kıymetli dostlar, Basın mensupları: Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Bizler sizlerle hep […]

Oniki Şubat Belediye Başkanlığı için Cevdet Kabakcı Başvurusunu Yaptı

31 Ekim 2013 - 18:46A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Oniki Şubat Belediye Başkanlığı için aday adayı müracaatında bulundu.

AK Parti binasında gerçekleştirilen müracaat sırasında bir konuşma yapan Oniki Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Kabakcı, hizmetkâr olmaya geldiklerini söyledi.

Oniki Şubat Belediyesi Başkan Aday Adayı Kabakcı yaptığı konuşmada: “Kıymetli dostlar, Basın mensupları: Hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Bizler sizlerle hep beraber bu güzel kentimizi, sağlam temeller üzerine kurmak üzere yola çıktık. İnşallah hayırlı ve uğurlu olur.

Bizler bu millete, bu kahraman kente efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.

Hizmet etmekten gurur duyduğumuz ülkemize ve şehrimize yeni değerler kazandırmaya, geçmişimizden aldığımız, mirasımızı koruyarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent oluşmasında, hizmetin çıtasını yükseltmek üzere bu kutsal göreve talip olduk.

Kahramanmaraş, ülkemizde parmakla gösterilen büyük kentlerden biri, son yıllarda büyük projelere imza atıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Ulaşımdan yeşil alanlara, toplu konutlardan alt yapı çalışmalarına, temizlikten sosyal belediyecilik hizmetlerine, eğitimden spor alanlarındaki yatırımlara, yüzlerce proje hayata geçti. Bu güzel projelere 1000’lerce yeni projeler hayata geçirecek; yarınlarımızın daha güzel bir Kahramanmaraş’ı için bu ulvi göreve talip oldum. Zaten büyükşehir gibi icraat ortaya koyan büyükşehir olmamız hasebiyle il genelinde 100 yıllık değişimi ve dönüşümü gerçekleştirerek, bu mahalli yapı içerisinde, şehrimizi bir çok önemli yeniliklerle tanıştırmaya ve tanıtmaya devam edeceğiz.

Her yeni günde daha verimli ve dinamik çalışarak yeni proje ve icraatlara model olabilecek hizmetlerle Cenab-ı Hakkın Rahmet ve Bereketini niyaz ediyoruz.

Şehrimizi güzelleştirerek, köklü ve kalıcı yatırımlarla kahraman şehrimize yakışır hizmetler yapmağa çalışacağız. Amacımız, ilçemizi ve Kahramanmaraş’ımızı kültür ve sanatta öncü şehir haline getirmek.

Hedefimiz; kültürlü, huzurlu, gençlik merkezleri, spor salonları, sempozyumlar, festivallerle şehrimizin gençlerine, kadınlarına ve çocuklarımıza yönelik yapılan hizmetleri bu yeni dönemde daha da artırmak. İlçemiz 12 Şubat’ı ve Kahraman Kentimizi yeni projelerle bir kültür ve sanat merkezine dönüştürmektir.

Şehrimiz son 10 yılda yeşil alan miktarı 2 m2’lik yeşil alandan 8 m2’lik yeşil alana çıktı. Yeni dönemde inşallah yeşil alan miktarını daha da artıracağız.

Geçmişte şehrimizde yeşil alan ve park eksikliği varken, günümüzde 70 parktan 260 parka yükselmiştir. Yeni yerleşim alanları ile bu yeşil miktarını daha da artırmak amacımızdır.  Bu günlerde planlaması yapılan Klavuzlu Mesire Alanı’nın hayata geçirilmesinde Büyükşehir Belediyemiz ile birlik ve organize çalışmalarla bölgemiz ve şehrimizin en büyük rekreasyon alanı oluşmasında çalışmalar yapmamız gerekiyor.  Artık, Kahramanmaraş yeşile hasret bir kent değil, yeni birimlerde, yeni şehir planlarımızdaki yeşil alan ve park yerlerini hayata geçirerek güzel kentimizde halkımızın dinlenmesi ve çocuklarımızın sağlıklı,  güvenle oynayabileceği modern oyun alanlarını milletimizin hizmetine sunmayı amaçlıyoruz.

Gençlerimizin sağlıklı ortamlarda yetişip, fikri hür, vicdanı hür, bireylerin yetişmesi için gençlerimize rahatça spor yapabileceği daha yaşanılabilir bir kent oluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Sosyal belediyecilik alanında “komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir” diyen güzeller güzel Sevgili Peygamberimizin, güzide hadisi şerifinin işaretinde çalışmalarımızı, daha da arttırarak ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza azami ölçüde ulaşmaya devam edeceğiz. Geçen dönemlerde Kahramanmaraş  Belediyemiz on binlerce vatandaşa ulaştı. Bu çalışmaları arttırarak devam ettireceğiz.

Bizler şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi her vatandaş’a zamanında ulaşalım, hizmet kalitemiz artarak devam etsin, çocuklarımızın, kadınlarımızın, yaşlılarımızın yüzleri daim gülsün diyoruz.

Bizler halkımızla el ele, gönül gönüle, omuz omuza vererek bir tarağın dişleri gibi şehrimizi ve ilçemizi geliştirmenin, büyütmenin, bölgemizde ve ülkemizde hak ettiği yere getirmenin, çalışmalarını  yapmaya devam edeceğiz.

Çağdaş projelerle kültür-sanat çalışmaları, K.Maraş ve İlçemizi, hak ettiği yerlere taşımak, aydınlık gelecekler için hızlı adımlarla yol almak dileğiyle, bu göreve talibim diyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından başvurusunu yapan Kabakcı, başvuru formunu AK Parti Oniki Şubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir’e teslim etti.

 

Cevdet KABAKCI Kimdir?

1957 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. 1979 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Lisesine öğretmen olarak atandı. İbrahim Çalık ve Cumhuriyet Liselerinde Kimya Öğretmeni olarak, 1995 ve 1998 yıllarında Kahramanmaraş Kültür Müdürlüğünde, Kültür Merkezi Müdürü ve İl Kültür Müdürü olarak görev yaptı.

1998 yılında devletteki görevinden ayrılarak, Özel Beyza Eğitim Kurumlarının kurucuları arasında yer alarak, Okul Müdürlüğü ve Genel Koordinatör olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Kabakcı, 2009 yılında Kahramanmaraş Belediyesi Meclis üyesi oldu.

2009 yılından beri Kahramanmaraş Belediye Başkan yardımcılığını yürütmektedir.

Türkiye Dil Edebiyat Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığını 2012 yılından beri yürütmektedir.

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ