Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Öğrenme şenliği Programında Kahramanmaraş Protokolü de Sosyal ağa ayak uydurdu.

 Sosyal Paylaşım sitelerinde genelde kullanılmaya başlanan Özçekim, Selfie gibi ağlara Kahramanmaraş protokolü de ayak uydurdu. 

 4-6 Kasım 2014 Tarihleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Kahramanmaraş Valiliği ve diğer kurum ve kuruluşlarımızın destekleri ile Osman Sayın Spor Salonunda  gerçekleştirilen”öğrenme Şenliği” etkinlikleri yapıldı. Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve diğer protokolde ki misafirler tek tek açılan standları gezerek Yöresel El Sanatlarını incelemelerde bulunarak Yöresel yemeklerin tatlarına baktılar.

Öğrenme Şenliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Standında incelemelerde bulunan Valimiz Güvençer, Gençlik Merkezi Öğrencilerinin ricasını kırmayarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, gençlerle Sosyal ağda meşhur olan Öz çekim hatırasına ayak uydurarak fotoğraf çektirdiler. (YADİGAR JİRA)