Nurhak İlçesinde CHP Seçim Merkezleri Dolup Taşıyor

Nurhak Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Akkuş, 10 yıllık başarılı hizmet süreci ve 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimleri öncesinde güven veren seçim çalışmaları ile ilçede baş tacı ediliyor. Türkiye’de CHP’nin kalesi olarak markası tescil edilen Nurhak’ta erkeklerin yanı sıra kadınlar Başkan Akkuş’a büyük güven duyuyorlar.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Nurhak Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Akkuş’a duyulan öz güven her geçen gün artıyor. Mahalle, köy ve belde gezilerinde halkın büyük desteği ile karşılaşan Başkan Akkuş, “Beklenenin ötesinde bit güven ve teveccühle karşılanıyorum. Nurhak’ı daha güzel günler ve hizmet yılları bekliyor” dedi.

Nurhak’ta erkek seçmenlerin yanı sıra özellikle kadınların ve genç kızların gözdesi haline gelen Başkan Akkuş, her akşam seçim bürolarına akın eden CHP’li seçmenlerle adeta moral depoluyor. İlçenin en yoğun seçmen ziyaretlerinin yaşandığı CHP Seçim Bürolarında adeta elde dilecek seçim zaferinin türküleri söyleniyor.

Yaklaşan seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunan Nurhak Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Akkuş, “10 yıldır Nurhak’ın güzel insanlarına hizmet için kendimi adadım. Bu güven ve destek ile 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde yine CHP zaferle çıkacaktır. Nurhak CHP’nin kalesidir. Halkımız bunun bilincindedir ve bu düşünceye asla ihanet içinde olmayacaktır. Nurhak adına ve değerine yakışan CHP ile yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu.