Ortaöğretime geçişle ilgili çalışmalar yapmak üzere Nurhak İlçesinde bulunan Eğitim Denetmenleri 2012-2013 yılındaki başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Haytaoğlu’nu tebrik ettiler.

Ortaöğretime Geçiş Sistemi OGS ile ilgili Nurhak İlçesindeki okullarda çalışmalar yapan  Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Eğitim Denetmenlerinden Numan ÇELİK,Orhan YILDIRIM ve  Ersan BOYLU çalışmalarının bitiminde Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Haytaoğlu’nu makamında ziyaret ederek 2012-2013 yılındaki başarılı çalışmaları   ve sınavlarda ilçe olarak Kahramanmaraş birinciliğini yakalamalarından dolayı tebrik ettiler.

Eğitim Denetmenleri; Nurhak İlçesinin eğitimdeki bu hamleleri ve üst üste yakalanan bu birinciliklerin tesadüfi olmadığını bunun ekip ruhu içinde azim şevk ve heyecanla çalışmanın eseri olduğunu, ilçedeki okullarda yaptıkları çalışmalarda öğretmen camiasında başarma isteğinin en üst seviyelerde olduğunu gördüklerini vurguladılar.

Başarıların nasıl kazanıldığı, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Haytaoğlu daha sonra şu ifadeleri kullandı:

“ Eğitim Müfettişlerimizin okullarımızdaki çalışmaları sonunda deneyimlerini, tecrübelerini ve bilgi birikimlerini eğitim personelimize aktarmaları, başarılı çalışmalarımıza pozitif yönden daha da katkı sağlayacaktır. Onların öneri ve tavsiyeleri alınarak yeni eğitim öğretimde daha şevk ve heyecanla çalışarak güzel örnekler sunacağız” dedi