Maraşta Haber
Maraşta Haber

Nergiz; Önce Mevcut Sorunlar Çözülecek

MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, yürüttüğü başarılı seçim kampanyası ile gönülleri fethederek sandıkta zafere doğru koşuyor. “Değişim için MHP’de buluşma zamanı” diyen Av. Neslihan Koca Nergiz, projeleri ile vatandaştan tam not alarak, oy trendini hızla yükseltiyor. Sadece kadın seçmenlerin değil, erkek seçmenlerin de takdirini toplayan Nergiz; “30 Mart’a kadar sıkmadık […]

Nergiz; Önce Mevcut Sorunlar Çözülecek

03 Mart 2014 - 20:25A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, yürüttüğü başarılı seçim kampanyası ile gönülleri fethederek sandıkta zafere doğru koşuyor.

“Değişim için MHP’de buluşma zamanı” diyen Av. Neslihan Koca Nergiz, projeleri ile vatandaştan tam not alarak, oy trendini hızla yükseltiyor.

Sadece kadın seçmenlerin değil, erkek seçmenlerin de takdirini toplayan Nergiz; “30 Mart’a kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. İlçemize hizmet getirmek için sandıktan başarı ile çıkacağız” dedi.

Mehmet Akif ve Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantılarının ardından Trabzon Caddesi esnaflarını ziyaret eden Nergiz’in daha sonraki durağı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu.

Ziyaretlerinde ilgi ile karşılanan Nergiz; “Bu seçimin galibi MHP olacak, dolayısı ile kazanan Kahramanmaraş olacak. Halkımızın şikayetleri ortak. Bu güne kadar verilen destekler karşılığını bulmamış. Sorunlar göz ardı edilmiş, üst üste birikmiş. Halkımız bizim çözeceğimize, en üst seviyede hizmet sunacağımıza inanıyor” dedi.

Dulkadiroğlu ilçe sınırlarında kalan mahalle ve köylerin hizmet tanışmamış olduğunu vurgulayan Nergiz; “Belediyecilik bizim işimiz. 20 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetilen şehrimizin hali ortada.

Bazı mahallelerimiz belediyecilik hizmetleriyle hiç tanışmamış durumda.

İnşallah biz yetkiyi aldığımızda, mevcut sorunları ortadan kaldırıp, modern belediyecilik anlayışı ile ilçemizi sosyal, kültürel, ekonomik alanda hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyelerin bütçesinin arttığına dikkat çeken Nergiz; “Bu bütçe işin ehline verilirse hizmete dönüşür. Aksi taktirde, bu kentin 15-20 yılı yine heba olur. Büyükşehrin bütçesi sizlerin ödediği gelir vergilerinden oluşuyor. Bu bütçeye kimse müdahale edemez” diye konuştu.

Marka ilçe olma yolunda gerçekçi projeler ürettiğine de dikkat çeken Nergiz; “Öncelikle yeni yapılacak kamu binalarının yer tespiti çok önemli. Bu binaların yapılacağı bölgeler sosyal ve kültürel anlamda hareket kazanacak ve gelişecek.

Her yaşta vatandaşımıza hitap edecek sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği kuracağımız merkezlerle ilçemizi daha modern hale getireceğiz.

İlçemizi cazibe merkezi haline getirecek yeni iş sahaları ve sosyal yatırımlar yapacağız” dedi.

Kadınları iş hayatına kazandırma, etkin kılma adına projelerinin olduğunu ifade eden Nergiz; “Çalışan hanımlarımızın günlük yaşantısındaki zorlukları, sorunları giderme adına projelerimiz var. Diğer yandan ev hanımlarımın aile bütçesine katkıda bulunmak üzere el emeği göz nuru el ürettikleri el işlerinin değer kazanması için sergileyebileceği, pazar ortamı sunacağız.

Hanımlarımızı iş hayatında etkin kılmak için, teşvikler sunarak, öncülük edeceğiz” dedi.

Dulkadiroğlu ilçesinin tarihi dokusunu modern yapıyla buluşturarak sağlık, turizm, eğitim, ekonomi vs. her alanda hak ettiği yere getirmek ve hayatı kolaylaştırmak adına bütün projelerin hazır olduğunu ifade eden Nergiz; “İnsanımızın doğumundan ölümüne neye ihtiyacı varsa o hizmeti sunacağız. Biz vatandaşımızın yaşamayı arzu ettiği bir ilçe inşaa edeceğiz. Bunu da vatandaşımızla omuz omuza vererek başaracağız” dedi.

2 4 5 6 7 11 12

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ