Maraşta Haber
Maraşta Haber

Mustafa Bastırmacı 2015 Genel Seçimleri için Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı !

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 2015 Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı ! Basın mensuplarıyla bir araya gelen Bastırmacı şunları söyledi : “Çok saygıdeğer dava arkadaşlarım, basınımızın güzide temsilcileri, hoş geldiniz şeref verdiniz. Konuşmama başlamadan önce hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Siyasi hayatımda bir devri kapatıp yeni […]

Mustafa Bastırmacı 2015 Genel Seçimleri için Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı !

05 Eylül 2014 - 18:03A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 2015 Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı !

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Bastırmacı şunları söyledi : “Çok saygıdeğer dava arkadaşlarım, basınımızın güzide temsilcileri, hoş geldiniz şeref verdiniz.

Konuşmama başlamadan önce hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Siyasi hayatımda bir devri kapatıp yeni bir sayfa açmaya karar verdiğim bu anlamlı günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize şükranlarımı sunarım.

1997 yılında Milliyetçi Hareket Partisi il kongresinde başkanlığa aday olarak başlatmış olduğum resmi siyasi kariyerime bugün itibarı ile milletvekili aday adayı olarak devam etmek istiyorum.

1997 ve 2000 yıllarında il başkan adayı olarak girmiş olduğum seçimlerde, o günlerin ve o ortamların şartlarında gerçekten başarılı sınavlar vermemize rağmen delegelerimizin tercihleri diğer arkadaşlarımızın başkanlığı yönünde olmuştu. Bu iki kongre sonrasında da ben ve ekibim hiçbir zaman küsmedik, yılmadık, kırılmadık, fitneye fesata sebep olmadık.

Seçilen başkan ve yönetimlere elimizden gelen desteği vererek,ülkemize ve partimize hizmet ülkümüzü ve sevdamızı hep canlı tuttuk.

2009 yerel seçimlerinde kontenjan belediye meclis üyesi adayı olarak devam ettiğim siyasi hayatımda, 2009 yılındaki il kongresinde delegelerimizin teveccühü ile il başkanı olarak seçilmem benim için yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur.

Teşkilat başkanlarımızın, yan kuruluşlarımızın ve tüm yönetici arkadaşlarımızla partimize gönül vermiş dostlarımızın gayret ve çalışmaları sayesinde geçirdiğimiz başarılı bir 3 yılın ardından, 2012 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş il delegelerinin onayı ve güveni ile ikinci defa il başkanlığına seçildim.

Bu şerefli ve onurlu göreve iki defa seçilmeyi bana ve ekibime nasip eden yüce rabbime ne kadar şükretsem azdır.

Sevgili arkadaşlarım, elbette her şeyin bir başlangıcı, olgunlaşması ve sonu vardır. Her son da bir başlangıcın habercisidir. Ben 2009 yılında almış olduğum emaneti, yani il başkanlığı görevini milletvekili aday adaylığımın başlangıcı için sonlandırmayı tercih etmiş bulunmaktayım.

Diyeceksiniz ki neden bu kadar erken, neden resmi istifa süresini beklemeden. Elbette bu soruları sormak en doğal hakkınız. Çünkü şimdiye kadar alışılmamış, belki de hiç yaşanmamış bir davranış bu. Genelde bu makamlarda oturan ve aday olmayı düşünen arkadaşlarımız sürenin sonuna kadar bu makamlarda kalmışlardır. Fakat arkadaşlarımla ve teşkilat başkanlarımla yapmış olduğum istişareler sonucu böyle bir kararın erken olmayacağına aksine tam zamanında olacağına karar verdik.

Gerçekten çok şerefli olan, genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’yi temsil ettiğimiz bu makamdan ayrılmak o kadar kolay bir hadise olmadığı gibi,almış olduğumuz teşkilat sorumluluğu ve Ülkücü terbiye gereği bize yakışanın bu olacağını düşündük.

2011 yılı genel seçimlerinde teşkilatımızın birliği ve düzeni aynen devam etsin diyerek nasıl belediye başkan adayı ve milletvekilliğine aday olmadıysak, bugün de bizden sonra atanacak il başkanı ve yönetimine yeterince zamanı tanımak ve 2015 genel seçimlerine teşkilatlarımızın hazır girmesini sağlamak amacıyla bugünden bu görevden feragat etmeyi doğru bulduk. Geçmiş dönemlerde yaşanan tecrübelerde bu kararı almamızda bize ışık tutmuştur.

Önümüzdeki süreçte sadece 2015 haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimi olacağı ve benim de bu seçimde aday adayı olma kararı vermemden dolayı bu saatten sonra yeni atanacak arkadaşların görevi yürütmesi daha doğru olacaktır diye düşünüyoruz.

Ayrıca benim dışımda aday adayı olacak, hepsi birbirinden değerli dava arkadaşlarımla da her konuda eşit şartlarda yarışmamın gerektiği de bu kararı almamızda ki en büyük faktörlerden birisidir. Bu onurlu makamın gücünü kullanarak diğer arkadaşlarımıza karşı avantaj sağlama gibi nefsi duygular içinde bulunabiliriz. Bunun da aldığımız ülkücü terbiyeye ve etik anlayışımıza uymayacak bir davranış olacağına inanmaktayız. Allah’ım bizleri kul hakkı yemekten korusun.

Görevi devraldığımız 2009 yılından,bugünlere kadar geçen bu sürede, Allahı’ma binlerce şükür ki alnımız ak, başımız dik olarak bu görevi bırakıyoruz. Elbette ki doğrularımızın yanında hatalarımız, tamamladıklarımızın yanında eksikliklerimiz olmuştur. Ben ve arkadaşlarım sayın genel başkanımızın dediği gibi ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ düsturundan yola çıkarak tüm samimiyetimizle Ülkücü Hareketin bayrağını Kahramanmaraş’ta zirveye taşıma ülküsüyle hareket ettik.

Hiçbir zaman şahsi hırslarımız ve menfaatlerimiz ön planda olmadı. Tüm mücadelelerimiz ve kavgalarımız sadece teşkilatımızın ve davamızın daha yükseklere taşınması içindir. Bundan sonra da alacağımız her görevde bu şiarla hareket edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Kendimi ülkeme, milletime, şehrime ve davama Türkiye Büyük Millet Meclisin’de de hizmet edecek güçte ve deneyimde gördüğüm için, önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde önce Allah’ın, sonra partimin ve hemşerilerimin sayesinde milletvekili olmak için adaylığımı ilan ediyorum.

Bu zamana kadar bana destek olan başta genel başkanımız olmak üzere,teşkilat başkanımıza, genel merkez yetkililerine, benimle yol arkadaşlığı yapmış teşkilat başkanlarıma, yöneticilerime, tüm dava arkadaşlarıma ve basınımıza şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım. Benden sonra gelecek olan il başkanımızın emrinde olacağımı her ne makamda olursam olayım davama bir nefer olarak hizmet edeceğimi buradan bir kez daha sizlerin huzurunda haykırıyorum. Bundan sonraki hizmetlerimde de desteklerinizi ve yol arkadaşlığınızı istiyor, saygılar sunuyorum.

Sağolun varolun, Allah’a emanet olun.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ