Otomobil konforunu aratmayan motosikletleri, kulüplerini simgeleyen yelekleri ve yeleklerinin üzerinde takılı olan ve katıldıkları sürüşleri belgeleyen rozetleriyle  K.Maraş Piazza’ya gelen motosiklet tutkunları ilgi odağı oldular.

Türkiye genelindeki tüm motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında toplayan Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bir araya geldi.

Otomobil konforunu aratmayan motosikletleri, kulüplerini simgeleyen yelekleri ve yeleklerinin üzerinde takılı olan ve katıldıkları sürüşleri belgeleyen rozetleriyle  K.Maraş Piazza’ya gelen motosiklet tutkunları, kent turunun ardından alışveriş yapıp gönüllerince bir gün geçirdiler.

Yaklaşık 50 motosikletle K. Maraş Piazza’da toplanarak tüm dikkatleri üzerine çeken kulüp üyeleri adına açıklama yapan Kulübün Adana İl Başkanı  Başkanı Fahri  Özkalem, ‘’Adana ve Gaziantep’teki Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri olarak burada buluşmaktaki amacımız, kulübümüzü Kahramanmaraş’ta da tanıtarak, yeni üyeler kazanmaktır’’ dedi.

Özkalem, Türk Chopper Motosiklet Kulübü’nün kuruluş amacına da dikkati çekerek, şunları söyledi:

‘’Amaçlarımızdan birisi hem motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında toplamak hem de her türlü hava ve yol şartlarında motosiklet kullanımını öğretmek ve güvenli sürüş sağlamak. Biz kasklarımızı takarız bütün ekipmanlarımızı alırız ve trafik kurallarına sonuna kadar uyarız.’’

Yaklaşık 500 resmi üyelerinin bulunduğunu ifade eden Özkalem, ‘’Türkiye genelindeki kulüplerimizin tamamı kendi illerinde 500 kilometreyi geçmeyen sürüşler organize eder. 19 Mayıs’ta ise 3500 km’lik bir sürüş yapıyoruz. 8 gece 9 gün süren bir sürüş bu. Bu sürüşlere katılanlara kıdemlerine göre rozetler verilir’’ dedi.