Kahramanmaraş Binevler Anaokulu “Minik Kalpler Sınıfı” TEMA Vakfı temsilciliğini ziyaret ederek meşe palamudu dikimi gerçekleştirdiler.

Kahramanmaraş Binevler Anaokulu “Minik Kalpler Sınıfı” öğretmenleri Arzu Yelpaze ile birlikte TEMA Vakfı temsilciliğini ziyaret ederek bir dizi etkinlik gerçekleştirdiler. Minik öğrenciler TEMA Vakfı temsilcisi Cafer Kalalı tarafından karşılanarak eğitim salonuna alındı ve burada onlara hayvanlara yapılan eziyet ve orman konulu çizgi film izlettirildi. Kalalı tarafından öğrencilere filmde ki konu ve yapılan yanlış hareketlerle ilgili sorular sorularak, hayvanların ve bitkilerin korunmasına yönelik kalıcı bilgiler anlatıldı.

TEMA Vakfı bahçesinde minik öğrencilerine ağaçlar ve bitkiler hakkında bilgi verildi ve bahçede bulunan kaplumbağalar gösterilerek tanıtıldı. Uygulamalı olarak meşe palamudu dikimi anlatıldı, bahçede ormanla ilgili şarkı etkinliği gerçekleştirildi, piknik yapıldı, kalpleri sevgi dolu “Minik Kalpler Sınıfı” gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretten sonra TEMA’nın gönüllü üyesi oldular.