Millî Eğitim yöneticileri kısa bir süre önce Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atanan H.Ali Kulaç’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

İl Millî Eğitim Şube müdürü Ali Tiyek, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Kürşat Bayazıt, Duladiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri:  Yunus Haskılıç, Mehmet İspir, Yahya Dertli, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Müdürü Selahattin Kılıçkıran ve Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulunda daha önce  Müdürlük görevini yürüten Cuma Sağır Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atanan H.Ali Kulaç makamında ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokuluna Müdürü H.Ali Kulaç ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek eğitim yöneticilerine teşekkür etti.

 

H.Ali Kulaç Kimdir?

1962 yılında Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi Sakarkaya köyünde dünyaya merhaba dedi. İlkokulu (1973) Akçakoyunlu köyünde orta ve lise öğrenimini Gaziantep İmam Hatip Lisesinde (1980) Yüksek öğrenimini Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde (1984) bitirdi. 1985 yılında Kütahya Gediz İmam Hatip Lisesinde Meslek Dersleri öğretmeni olarak göreve başladı. 2000 yılında Kahramanmaraş Türkoğlu İmam Hatip Llisesine atandı. 2001 yılında aynı okulda müdür yardımcılığı görevine başladı ve bu görevine 2004 Ekim ayına kadar devam etti. Aynı Tarihte Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’ne Meslek dersleri öğretmeni olarak atandı. 2014 yılı Nisan ayında Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atanmış olup halen Bu göreve devam etmektedir. Evli ve 5 çocuk babası olan Kulaç, kitap okumaktan eğitim amaçlı seyahatlerden ve sosyal faaliyetlerden hoşlanıyor.