Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde ailenin toplumun en önemli kurumlarından birisi olduğunu belirterek, ailenin toplumun temel taşı olduğunu söyledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, yayınlamış olduğu anneler günü mesajında aile içinde annenin, ailenin direği konumunda olduğunu vurguladı. Ailede her yükün annenin omuzlarında biriktiğine işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, annede Allah vergisi bir “şefkat”, “merhamet” ve “yürek” bulunduğunu ifade etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, yüreği ömür boyu hep “evlat” sevgisiyle çarpan annenin, evlatlarını büyütmek, yürütmek, yetiştirmek ve onlara iyi bir gelecek hazırlamak için olağanüstü bir çaba harcadığını bildirdi.

Ailede annenin görev ve sorumluluğunun çok fazla olduğuna da dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, yetişmiş insan gücü bakımında da annenin önemine değindi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, ülkemizin gelişmesi, ilerlemesi ve medeni ülkeler seviyesine yükselmesinde en büyük payın yine annelere ait olduğunu sözlerine ekledi.

Bu nedenle, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ailede annenin öneminin çok iyi bilinmesi gerektiğini de ifade ederek, tüm annelerin anneler gününü kutladı.